Cariera ta: Cele mai potrivite joburi pentru curioşi

De Sandra S., pe

Unii oameni s-au născut mai curioşi ca alţii, iar această înclinaţie naturală în a-şi băga nasul peste tot este o trăsătură ce le poate fi foarte folositoare în unele domenii de muncă. Iată care sunt cele mai potrivite joburi pentru cei curioşi:
Inspector de audit
Dacă eşti curios din fire şi te interesează finanţele companiilor, ca inspector de audit este treaba ta să te interesezi de afacerile financiare ale firmelor. Treaba ta este să investighezi evaziuni fiscale, spălări de bani sau asigurări, totul într-un scop bun – îi prinzi pe cei care comit astfel de infracţiuni.
Vrei şi tu un job? Intră pe eJobs.ro!
Manager de resurse umane
Dacă vrei să ştii tot ce mişcă într-o companie, atunci trebuie să te angajezi pe postul de manager de resurse umane. Astfel, ai acces la toate informaţiile publice şi confidenţiale legate de toţi angajaţii firmei. În plus, tu administrezi şi plângerile din companie aşa că vei cunoaşte şi toate scandalurile. Singurul aspect negativ este că nu ai voie să împărtăşeşti nimănui detaliile pe care le deţii.
Jurnalist de tabloid
Tabloidele se bazează pe informaţiile picante din vieţile personale ale personalităţilor publice, aşa că dacă eşti genul mai bârfitor, dar care ştie să afle anumite lucruri, te potriveşti cu această funcţie. Din păcate, competiţia este destul de mare în acest domeniu şi mereu trebuie să vii cu informaţii neştiute de alţii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!