Dieta lui Răzvan Ciobanu: a slăbit 12 kg în 3 luni

De Geo Berciu, pe Ultimul update Luni, 11 aprilie 2022, 13:14
Răzvan Ciobanu trece de ceva timp printr-o perioadă în care lucrează intens la imaginea lui, iar acest lucru este mai mult decât vizibil. Iată dieta cu care Răzvan Ciobanu a slăbit 12 kg în 3 luni.

După ce şi-a mărit buzele, şi-a făcut implant de păr şi câteva tratamente faciale, Răzvan Ciobanu şi-a dat seama că ceea ce-l deranjează în continuare sunt kilogramele. După ce a trecut printr-o transformare incredibilă, reuşind să slăbească peste 30 de kilograme, designerul încă nu a ajuns la standardele pe care şi le-a impus. Aşa că a apelat la un medic nutriţionist, care i-a realizat o dietă personalizată strictă, cu care a mai slăbit 12 kg. În 3 luni!

dieta-razvan-ciobanu 1

Această dietă presupune ca zilnic, timp de două săptămâni, să se consume orice tip de carne, inclusiv mezeluri (fără prăjeli însă), 100 de grame de brânzeturi fermentate şi chiar omletă (făcută din cel mult două ouă). Cura de slăbire interzice însă pâinea, cartofii sau orezul.

dieta-razvan-ciobanu 2

Cea mai grea etapă a dietei personalizate ţinute de Răzvan Ciobanu este cea de-a treia săptămână, când trebuie să mânânce legume şi fructe (aproximativ 500 de grame pe zi), la care se adaugă 400 de grame de lactate procesate. Orarul meselor este şi el strict: din trei în trei ore.

dieta-razvan-ciobanu 3

Bineînţeles că în această perioadă, Răzvan Ciobanu a mers periodic la sală, la început de cinci ori, apoi a redus antrenamentele la trei pe săptămână. Iar rezultatele se văd. Sfatul designerului, invitat în emisiunea lui Teo, este însă următorul: „Nu încercaţi, singuri, acasă…nutriţionist şi antrenor sunt ceea ce aveţi nevoie”.

(Sursa foto: Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!