(P) Scapă de mătreață cu fiolele intensiv antimătreață Gerovital Tratament Expert

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 19 februarie 2020, 15:33

Mătreața este una dintre cele mai întâlnite probleme cu care ne confruntăm, dar și cea mai vizibilă, necesitând o îngrijire specială. Farmec recomandă fiolele intensiv antimătreață din gama de produse pentru îngrijirea părului Gerovital Tratament Expert, datorită efectelor benefice și de lungă durată pe care le oferă.

fiole antimatreata gerovital

Fiolele intensiv antimătreață elimină rapid orice tip de mătreață (uscată sau grasă), reduc secreția de sebum și redau strălucirea părului datorită sinergiei ingredientelor utilizate: Dandrilys, un extract din scoarța copacului brazilian Ziziphus Joazeiro, bogat în saponine, cu efect calmant, antiiritant, provitamina B5, cu efect de hidratare a scalpului și a firului de păr, și un complex de ingrediente active naturale

Cu fiolele intensiv antimătreață, rutina de îngrijire a podoabei capilare este rapidă, placută și eficientă, printr-un proces simplu de aplicare. Pentru a utiliza produsul, fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă și se deschide folosind capul de protecție. Serul se aplică la rădăcina firului de păr și se masează ușor, până la absorbția acestuia. Se recomandă folosirea unei fiole la trei zile, timp de 30 de zile. Tratamentul poate fi folosit în orice moment al zilei pentru că nu este necesară spălarea părului înainte sau după aplicare.

Farmec este primul producător local care a lansat și comercializat la scară largă produsele sub formă de fiole, acestea fiind disponibile în magazinele proprii Gerovital și Farmec, online pe www.farmec.ro, în magazinele de profil din țară, precum și în hypermarketuri, supermarketuri și farmacii.

Sursa foto – 123rf.com

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!