(P) Premieră în România: Asist.Univ.Dr. Anca Plăpcianu & Dr. Thiago Freire lanseaza Masca de aur de 24K cu efect imediat de strălucire

De unica, pe Ultimul update Vineri, 09 noiembrie 2018, 11:01

Un ten neted și strălucitor este etalonul după care se ghidează și la care aspira multe dintre femeile care deja se confruntă cu apariția ridurilor fine. Cea mai eficientă metodă neinvazivă prin care poți obține efectele de mai sus, imediat după aplicare, este acum disponibilă și în România prin – AClinique, clinica dnei. Asist.Univ.Dr. Anca Plăpcianu, specialist în dermatologie și doctor în științe medicale.

Masca de aur de 24K, aproape de tine

Masca ce îți revigorează tenul este rezultatul colaborării dintre:

  • Univ.Dr. Anca Plăpcianu, specialist în dermatologie și doctor în științe medicale.
  • Thiago Freire, renumitul specialist în medicina cosmetică anti-aging și lector la Universitatea din Moscova.

(P) Premieră în România: Asist.Univ.Dr. Anca Plăpcianu & Dr. Thiago Freire lanseaza Masca de aur de 24K cu efect imediat de strălucire

Acest nou tratament vine ca răspuns pentru femeile care caută efecte rapide, intense, care să răspundă nevoilor din ce în ce mai solicitante.”, a declarat Dr. Anca Plăpcianu.

Beneficiile aurului asupra pielii sunt cunoscute încă din antichitate. Mai exact, Cleopatra folosea o astfel de mască pe durata somnului, ca să își mențină tenul neted și strălucitor”, a mai completat medicul.

Efectele imediate ale măștii de aur asupra pielii tale

Prețiosul metal este apreciat în toată lumea, pentru efectele sale spectaculoase. De-a lungul timpului numeroase celebritati internationale au folosit acesta masca minune. Masca de aur de 24K aplicată în AClinique:

  • Conferă pielii o strălucire imediată
  • Are efect imediat de lifting facial
  • Netezește ridurile fine
  • Regenerează celulele

Pe lângă acestea, aurul de 24K aplicat sub formă de tratament facial poate fi folosit pe toate tipurile de ten. Acesta are rol anti-inflamator și antioxidant cu rezultate îndelungate.

După aplicare, poți vedea deja rezultatele măștii și o poți include printre tratamentele care îți mențin tenul tânăr și viguros.

(P) Premieră în România: Asist.Univ.Dr. Anca Plăpcianu & Dr. Thiago Freire lanseaza Masca de aur de 24K cu efect imediat de strălucire

Ce oferă AClinique

Tratamentul de aur de 24K este disponibil acum la AClinique din sectorul 1 al Capitalei.

AClinique oferă proceduri estetice și tratamente dermatologice. Aici poți găsi tratamente precum corecția cearcănelor și a ridurilor cu toxina botulinică, terapia cu plasmă bogată în trombocite (PRP), peeling-ul chimic, augmentarea buzelor cu acid hialuronic, proceduri laser, etc.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!