(P) Pila electrică unghii – Perspective de utilizare

De Unica.ro, pe

Pila electrică unghii este un dispozitiv de curățare a unghiilor foarte rapid și plăcut. Puterea minimă pe care ar trebui să o aibă o pilă electrică este de 50 de wați și 4.000 de rotații pe minut. În saloanele de înfrumusețare profesionale poți găsi dispozitive cu parametri mult mai buni. Îndepărtarea gelurilor necesită precauție, iar utilizarea necorespunzătoare poate chiar deteriora placa unghiei. Este dificil să navighezi prin selecția largă de pile de unghii electrice disponibile pe piață. De la metal la sticlă, cu abrazivitate redusă sau deloc, îndoite și drepte, toate sunt diferite și este important să știi exact ce vrei să realizezi cu ea, pentru a face alegerea corectă.  

Pila electrică unghii – Modul de utilizare

Acestea se găsesc adesea în magazine fără instrucțiuni clare despre modul de utilizare. Este important să știi că aceste dispozitive nu trebuie să pilească unghia în ambele direcții, deoarece o deteriorează și o face mai sensibilă și, în timp, poate provoca descuamare. Pentru ca manichiura și pedichiura să poată fi făcută în cel mai scurt timp, se folosește pila electrică unghii. Nu numai că poate scurta și modela unghiile, dar, datorită diverselor atașamente, pila poate, de asemenea, să lustruiască, să scurteze unghiile și calusul și chiar să te ajute în cazul ciupercii unghiilor. Întreaga operațiune de îngrijire a unghiilor se  face prin simpla apăsare a unui buton – fără prea mult efort și mult mai rapid.

Există trei tipuri de atașamente diferite pentru fiecare sistem care ar trebui folosite unul după altul: eliminare strat grosier, netezire și lustruire. Accesoriile pot fi utilizate cu mai multe niveluri de viteză pentru unghiile de la mâini și de la picioare, iar opritorul de siguranță încorporat împiedică exercitarea unei presiuni excesive asupra unghiei. În plus, dispozitivele pentru uz privat au o viteză mai mică în comparație cu pilele electrice profesionale pentru unghii, ceea ce face manipularea mai ușoară pentru începători.

Dacă dorești să scurtezi, să lustruiești, să netezești sau să modelezi singur unghiile cu pila electrică unghii, ai nevoie de practică. La început este destul de normal ca rezultatul să nu fie la fel de bun ca ultima dată când ai vizitat salonul de manichiură. Dar dacă ai folosit pila de mai multe ori, aspectul unghiilor se va îmbunătăți de fiecare dată.

Pila electrică unghii– Un ajutor pentru diabetici

Oricine suferă de diabet cunoaște simptomele bolii și problemele asociate acesteia.  Picioarele și mâinile sunt o problemă pentru această categorie de oameni. Pielea este uscată și crăpată, în special pe picioare. Schimbarea hormonală determină, de asemenea, formarea mai multor calusuri. Percepția redusă a durerii la diabetici, poate duce la rănire în timpul înfrumusețării unghiilor. Cu pila electrică unghii pericolul va fi exclus, deoarece, pila nu taie pielea, ci o elimină pur și simplu prin rotirea capului.

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!