(P) Candy barul sau colțul dulce al evenimentelor

De unica pe

Printre multe lucruri care pot însemna un candy bar se regăsește ideea de element de decor. Astfel, amenajarea și design-ul se completează într-o armonie de poveste dedicată în special evenimentelor importante precum nunțile, botezurile sau zilele aniversare.

Scopul principal rămâne însă acea evadare în lumea dulciurilor, o bucurie pentru copii și o plăcere vinovată a adulților. Un candy bar este reprezentat de dulciuri si bauturi răcoritoare în diverse sortimente atent amenajate pe o masă sau un stand. Elementele definitorii sunt acelea care înfrumusețează locul, anume accesorii specifice pentru o astfel de amenajare.

Magazinele ce dețin astfel de accesorii dispun adesea de articole de gradină, dar si de bricolaj. Un exemplu poate fi regăsit la Decodepot în colecția candy bar.

Acel loc menit să îndulcească atmosfera poate reprezenta un loc ideal pentru socializare, astfel memoria evenimentului se păstrează în timp. Senzaţiile vizuale și cele care țin de diversitatea gusturilor implică o experiență complexă, unică prin ideile originale aduse în evidență de o fire creativă.

Un candy bar necesită răbdare în amenajare și în luarea deciziilor cu privire la accesoriile folosite în funcție de tematica evenimentului. Astfel, pe lângă sortimentele de dulciuri și băuturi răcoritoare este necesară o orientare spre detaliile fine, dar de efect ale accesoriilor sau mai pe scurt a recipientelor de prezentare ale produselor.

Organizarea unui candy bar în funcție de eveniment

Stilul de amenajare a candy barului poate să fie orientat către tematica evenimentului sau poate avea un stil propriu, original ce îl poate scoate mai mult în evidență. Acest tip de amenajare ce completează răsfățul culinar se poate alege indiferent dacă este vorba de o nuntă, botez sau aniversare. Ceea ce diferă poate fi dimensiunea în funcție de numărul de invitați.

Organizarea unui eveniment presupune în sine un timp alocat, conceptul de candy bar venind din America; acesta este în ultimul timp nelipsit de la diversele evenimente. Nu este doar un concept de amenajare și dispunere a dulciurilor sau a băuturilor răcoritoare. Ideea în sine este redată de modul de combinare a accesoriilor, formele diverse și codurile de culoare prezentate.

Alegerea culorilor este o decizie importantă, iar asortarea poate transforma acel banal colț în care se regăsesc dulciuri într-o atmosferă ce îmbie la relaxare și socializare.  Aspectul vizual este cel care poate influența deciziile majoritare.

Un alt aspect ce merită vizat este acela de a utiliza recipiente în forme diferite pentru a diferenția ideea de înălțime și spațiu de care dispune acel colț.

Aspectul poate care face un candy bar deosebit este acela de a achiziționa diverse tipuri de bomboane și dulciuri, dar și de diferite arome. Este esențial de avut în vedere și produsele la care pot prezenta alergie invitații. De aceea, se poate utiliza tehnica etichetării sau a dispunerii unor bilețele cu scobitori în interiorul bolurilor, cu ingredientele specifice fiecărui produs.

Accesoriile alese pentru amenajarea candy barului pot fi de diverse dimensiuni și mărimi, iar acestea nu trebuie neapărat sa fie doar recipiente pentru dulciuri. La Decodepot se regăsesc în această categorie elemente decorative de tipul felinarelor, suporturilor de flori, blaturi de tăiat etc.

Locul destinat dulciurilor mai poate fi decorat și cu șervețele ornamentale, fundițe și alte elemente după caz. Aici poţi să vezi mai multe accesorii candy bar Decodepot.

Nu în ultimul rând, o doză de dulce implică și nevoia de a consuma lichide. Astfel, în acelaşi asentiment se pot prepara limonade cu diverse arome, băuturi răcoritoare ce nu pot lipsi de la petreceri, mai ales în sezonul cald.

Recipientele pentru limonade se pot regăsi în variante diverse, însă dacă se vizează caracterul practic și accesibilitatea invitaților, echipa Decodepot recomandă dispenserele pentru limonadă.

Un model de dispenser limonada Decodepot poate capta atenția, prin faptul că dispune de o capacitate de 4 l, materialul este din sticlă, iar robinetul se poate detașa pentru curățare.

Stilul estetic al unui astfel de dozator permite utilizare pentru diverse evenimente, fiind ușor de amplasat. Pentru prelungirea perioadei de utilizare se recomandă spălarea manuală a recipientelor după fiecare folosire.

Acest lucru poate fi valabil nu doar pentru dispenserele de limonada, dar este adus în vedere de specialişti în special pentru efectul acidului citricelor sau a băuturilor carbogazoase.