(P) Aroma timpului petrecut cu tine

De unica pe

Vara e momentul să luăm o pauză și să ieșim din rutină, iar de cele mai multe ori relaxarea vine din lucrurile simple, care au puterea de a te reconecta cu tine însăți: melodia preferată, o carte bună, o ieșire cu prietenele, un pahar răcoritor de FuzeTea.

Mai țineți minte zilele acelea lungi și fierbinți de vacanță de vară, în care nu aveai nimic altceva de făcut decât să lenevești, așteptând să se lase seara ca să ieși la o terasă? Ei bine, în viața de femeie cu job, carieră și, eventual, copii, aceste zile sunt aproape inexistente. Timpul nu stă pe loc și se cere din ce în ce mai mult umplut cu drumuri nesfârșite, taskuri de rezolvat, mailuri de răspuns și diverse alte îndatoriri din viața adultă. Dar unde ești tu, cea adevărată, printre toate lucrurile pe care „trebuie“ să le duci la bun sfârșit? Unde e timpul tău și numai al tău, în care poți să fii exact așa cum simți? Nu e nevoie să îți dai demisia pentru asta, să faci un sport extrem sau să pleci în India, ci doar să-ți găseșți câteva clipe de relaxare într-o zi urbană și fierbinte, în care să-ți răsfeți simțurile cu o aromă unică, precum cea pe care ți-o poate oferi o băutură inovatoare. FuzeTea este o astfel de băutură, o fuziune neașteptată între extractul de ceai, sucurile de fructe și ierburi aromatice. Nu întâmplător, ambasadoarea acestui brand este Alexandra Nechita, artista româno-americană cunoscută la nivel mondial încă din fragedă copilărie datorită talentului și per­sonalității sale. Picturile sale sunt o adevărată explozie de culoare și de viață, așa cum și FuzeTea este o adevărată explozie a gustului, un mix de arome unice.

„FuzeTea este cea mai bună alegere pe care mi-o pot imagina pentru viețile noas­tre agitate, pentru că timpul pentru tine și pauzele pe care ți le acorzi sunt ingredientele care te ajută să performezi. Sunt foarte bucuroasă că am devenit Ambasadorul Brandului pentru că mă identific cu mixul de culori și arome al FuzeTea“, a declarat Alexandra Nechita. Artista promovează conceptul de Timp cu Tine, prin care consumatorii sunt încurajați să își facă timp să se relaxeze, să se reconecteze cu ei înșiși. Timpul acesta este necesar și avem nevoie de el pentru a ne reîmprospăta creativitatea și a merge mai departe – iată premisele care stau la baza filozofiei FuzeTea. Pentru consumatorii cu gusturi și preferințe în continuă schimbare și mereu în căutare de arome mai sofisticate, brandul propune cinci variante: Black Icetea Lemon Lemongrass, Black Icetea Peach Hibiscus, Green Icetea Lime Mint, Black Icetea Forest Fruits și Black Icetea Mango Pineapple.

Ah, și dacă îți faci griji în privința caloriilor (cine nu-și face, vara?), nu te îngrijora: FuzeTea reprezintă o opțiune cu un conținut scăzut de calorii (19-20 de calorii per 100 ml, în funcție de aromă), fiind îndulcit cu un amestec de zahăr și îndulcitor hipocaloric extras din frunze de stevia. Compania Coca-Cola se aliniază la prefe­rințele și tendințele în continuă schimbare ale consumatorilor, oferind produse cu conținut scăzut de zahăr sau cu zero zahăr, disponibile într-o gamă largă de ambalaje, inclusiv de mici dimensiuni.

Nu mai rămâne decât să îți găsești momentul potrivit din zi în care să te bucuri de lucrurile frumoase din jur, să te reîntorci la tine și să savurezi gustul sofisticat de FuzeTea!

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil

Prima poză cu Adele după divorț. Cântăreața a slăbit vizibil