Antrenament pentru abdomen plat

De Unica.ro pe
Carmen Brumă și Bucovina susțin mișcarea ca parte a unui stil de viață sănătos și te provoacă și pe tine să faci sport, indiferent de cât de aglomerat sau obositor este programul tău zilnic.

Dacă visezi la un abdomen plat, trebuie să știi că, pentru a-l obține, ai nevoie de trei lucruri – o alimentație echilibrată, sănătoasă, sport și hidratare.

În ceea ce privește sportul, Carmen ne arată azi câteva exerciții special gândite pentru zona abdominală, exerciții pe care le poți face acasă, fără vreun echipament special, oricând ai câteva minute libere.

Hidratarea corespunzătoare, primul pas pentru un antrenament eficient

Înainte de a ne apuca de mișcare, e bine să bem apă. Carmen Brumă ne recomandă apa minerală naturală Bucovina 2Go, care nu doar că este o apă perfect echilibrată, dar are și un ambalaj special, creat pentru persoanele active, cărora sportul nu le lipsește din program.

Lucrează-ți abdomenul în fața televizorului

Știm că vrei să te relaxezi, când ai câteva minute libere acasă, însă e bine de știut că exercițiile propuse azi de Carmen pot fi făcute chiar și în fața televizorului, când urmărești emisiunea ta preferată.

În doar 3 minute poți efectua un circuit complet, compus din trei exerciții special create pentru mușchii abdominali, un circuit care nu doar că îți va da o stare generală mai bună, dar te va ajuta să obții și silueta la care ai visat dintotdeauna!

Ce spui, accepți provocarea?

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere