„Serviţi, vă rog!” Victor Slav la Pro Tv

De Diana Sorescu, pe

Vineri şi sâmbătă, pe 23 şi 24 iulie, de la ora 20:30, surorile Cheeky Monica şi Gabriela, prezentatorul rubricii „Vremea” de la Pro Tv, Victor Slav şi coregraful de la …

…”Dansez pentru tine”, Bursucu vor trece prin probe de foc în cadrul emisiunii „Serviţi, vă rog!”.
Misiunea vedetelor nu este deloc uşoară: ei trebuie nu doar să îi impresioneze pe clienţii pensiunii, dar şi să îndeplinească toate sarcinile la care nemilosul Nea Marin îi supune.

Victor Slav, pescarul cel iscusit

Victor, surorile Monica şi Gabriela şi Bursucu se vor descurca de minune în toate domeniile. Monica va excela în bucătărie, spre bucuria celor cazaţi la pensiune. Ca o adevărată gospodină, ea va găti o supă de găină pentru care va pretinde să primească numai laude. Bursucu va da de mâncare animalelor, va face curat în casă şi va pregăti masa, iar Victor va uimi pe toată lumea cu veleităţile sale de pescar!

 
Prezentatorul rubricii „Vremea” va prinde peste 20 de peşti pe care va trebui să îi şi gătească pentru a asigura astfel masa clienţilor din pensiune.
Momente nostime, multă distracţie şi voie bună dar şi clipe de încordare doar la „Serviţi, vă rog”, vineri şi sâmbătă, de la 20:30.

Foto: PR
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!