Madonna, în ipostaze provocatoare pe Instagram la 63 de ani

De Unica.ro, pe

Madonna (63 de ani) a publicat recent pe Instagram mai multe fotografii în ipostaze provocatoare. În dreptul imaginilor, solista a scris: „Probele de haine sunt o formă de tortură… 🔪⚔️🔧⛓⛏💣”. Părerile urmăritorilor artistei au fost împărțite. Unii i-au apreciat dezinvoltura și feminitatea, în timp ce alții au judecat-o pentru ipostazele sexy în care s-a lăsat văzută.

Madonna, în ipostaze provocatoare pe Instagram la 63 de ani

„Este rudă cu surorile Kardashian?; Te rog încetează cu operațiile estetice; Și nu doar cu operațiile, și cu filtrele și Photoshop-ul; Filtru peste filtru peste filtru, se va termina vreodată?; Încearcă să pară de 20 de ani? Trist să vezi o femeie de 63 de ani care ține morțiș să fie tânără. Da, ești frumoasă, dar se vede că te străduiești prea mult;

MadonnaIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 8)

Fato, nici nu mai arăți ca Madonna!; Ești ok?; Mi-ai fost idol în copilărie! Acum ești disperată să pari de 20 de ani… Nici nu-ți mai recunosc fața. Semnificai atât de mult și erai mândră să fii femeie. Acum ești plastic; Arată ca un monstru din cauza operațiilor estetice”, au fost câteva dintre comentariile negative ale postării.

„Tinerețea nu are VÂRSTĂ, este vorba de cum te simți!; Întotdeauna mă inspiri!; O regină!; Le-ai arătat tuturor cum se face! Te ador!; Ești superbă, Madonna! Și ce corp ai! Pur și simplu frumoasă!; Madonna în flăcări! Sexy!; Cea mai frumoasă femeie din lume!”, sunt doar câteva dintre reacțiile pozitive.

Citește și:

Kylie Jenner a confirmat a doua sarcină. Primele fotografii cu burtica

Ce mari au crescut și ce frumoși sunt fiii Shakirei

Așchia nu sare departe de trunchi! Ce frumoasă este fiica supermodelului Heidi Klum

În mai puțin de o zi de la publicarea fotografiilor, acestea au strâns aproape 505 mii de aprecieri și aproape 10 mii de comentarii. În decembrie 2020, Madonna s-a tatuat pentru prima dată. Cântăreața și-a tatuat pe încheietura mâinii stângi literele „L R D M S E”, inițialele numelor copiilor ei. Madonna este mama a șase copii.

Tot în secțiunea de comentarii a ultimei postări, solistei i s-a mai scris: „Dacă aș fi fiul tău aș opri orice comunicare cu tine; Așa vrei să-și amintească nepoții tăi de tine?; Bunicuțo, ce faci, nu ai nepoți de îngrijit?”.

Cântăreața a devenit mamă pentru prima oară în octombrie 1996, odată cu venirea pe lume a fiicei sale Lourdes „Lola”, pe care o are alături de fostul ei iubit, antrenorul de fitness Carlos Leon (54 de ani). Patru ani mai târziu, în august 2000, Madonna dă naștere unui fiu, Rocco, unicul ei copil cu al doilea soț, producătorul și omul de afaceri Guy Ritchie.

În 2006, 2009 și 2017 îi adoptă pe David, Mercy și pe gemenele Esther și Stella. „Sunt profund recunoscătoare tuturor celor din Malawi care m-au ajutat să adopt și rog mass-media să ne respecte intimitatea”, scria artista în 2017, în mediul online. „Mulțumesc și prietenilor, familiei și echipei mele pentru susținere și iubire!”, a mai scris atunci.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!