Se prelungește divorțul Andreei Bălan de George Burcea: „El vrea să țină scandalul cât mai mult și cât mai vizibil”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 13 august 2020, 14:57
Divorțul Andreei Bălan de George Burcea este iminent, însă se pare că nu va fi doar o simplă formalitate, așa cum își dorea artista, ci se va complica destul de serios.

George Burcea a lăsat să se înțeleagă că are pregătite armele de atac, insinuând chiar că Andreea Bălan i-ar fi fost infidelă, și probabil că va veni cu argumente solide în instanță pentru a-și susține punctul de vedere, pe care deja Andreea l-a negat cu vehemență. Cel mai probabil, George Burcea, în apărarea lui, se va baza pe actuala relație dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint, pe care actorul a lăsat să se înțeleagă că cei doi ar fi avut-o încă din timpul căsniciei:

„Andreea Bălan a crezut că nu aude bine când a aflat ce spune George Burcea despre ea. El susținea, voalat, că Andreea Bălan nu i-ar fi fost fidelă de-a lungul mariajului, ceea ce este, evident, absurd. În primul rând, mariajul lor a ținut doar câteva luni, cei doi despărțindu-se în iarnă, atunci când el a fost nevoit să își hainele și să plece din casa ei.

În al doilea rând, el sugerează că relația dintre Andreea Bălan și Tiberiu Argint este una mai veche, dar adevărul este că ea și Tiberiu au început să vorbească abia în luna iunie. Dar el vrea să o discrediteze pe Andreea, acum este și ea convinsă că va avea parte de un proces dificil. El vrea, probabil, să țină scandalul cât mai mult și cât mai vizibil pentru a avea o șansă în carieră.

Se prelungește divorțul Andreei Bălan de George Burcea: „El vrea să țină scandalul cât mai mult și cât mai vizibil”

De altfel, Andreea Bălan a încercat ani la rândul să îl ducă la diverse reality-show-uri, dar George Burcea era refuzat de fiecare dată, în ciuda faptului că era partenerul ei de viață, iar acum, brusc, când a început scandalul, a devenit interesant…”, – a declarat o sursă din anturajul artistei pentru WOWbiz.ro.

Andrea Bălan voia un divorț liniștit din mai multe motive. În primul rând, ei nu îi plac scandalurile, mai ales că se teme că le-ar putea afecta pe cele două fiice ale sale. În al doilea rând, vrea ca totul să se termine cât mai repede și să își poată vedea fiecare de viața lui. În plus, o deranjează enorm că George Burcea evită să spună adevărul și, mai mult chiar, are grijă să sugereze, pentru a deveni cât mai vizibil ba că a fost înșelat, ba că s-a împăcat cu Andreea Bălan.

Citește și – Andreea Mantea recunoaște adevăratul motiv pentru care a renunțat la „Puterea Dragostei”

De altfel, chiar zilele trecute, deși el este plecat de două săptămâni la filmări la Ferma, George Burcea a postat pe contul lui de socializare imagini cu el făcându-le băiță fetelor chiar când Andreea Bălan posta ceva asemănător, iar lumea a făcut legătura dintre ei doi și a crezut că s-au împăcat. Iar Andreea Bălan nici nu mai vrea să audă de împăcarea cu el după ce a fost terfelită de George Burcea în public.”, – a mai dezvăluit sursa citată.

Citește și – Alin Oprea, exclus din familie. Copiii nu mai vor să știe nimic de el după ce a plecat la amantă

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!