Cum arată Andra fără machiaj. Vedeta s-a filmat la prima oră a dimineții

De Oana Savin, pe
Andra, în vârstă de 33 de ani, a postat pentru prima dată imagini în care apare fără niciun strop de make-up. Artista s-a filmat la prima oră a dimineții și și-a provocat fanii să facă același lucru.

Deși a recunoscut că este un fan înrăit al filtrelor pentru fotografii și clipuri, Andra a decis să își arate chipul așa cum este, natural.

Am primit o provocare, să mă filmez fără niciun filtru, deși mie îmi plac foarte mult. Am acceptat această provocare așa că, asta sunt eu, dimineața, cu puține cearcăne, deși am dormit și bineînțeles cu pistruii, pe care nu trebuie să îi mai ascund. Mai nou sunt și filtre cu tot felul de pistrui. Așa că vă lansez și vouă această provocare: să vă filmați fără filtru. Să vedem fața voastră naturală, care este cea mai frumoasă! Vă pup!”, a spus artista într-un InstaStory făcut dis de dimineață.

Citește GRATUIT numărul de iulie al Revistei Unica în format digital!

De asemenea, ea a postat și câteva imagini în care apare fără machiaj.

Cum arată Andra fără machiaj. Vedeta s-a filmat la prima oră a dimineții

Nu te feri să te arăți exact așa cum ești! Numai așa poți câștiga cu adevărat o inimă!”, a este mesajul pe care Andra l-a scris la fotografiile în care apare naturală.

Vezi în Galeria FOTO cum arată Andra fără make-up.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!