Perechile şi poveştile de la „Dansez pentru tine”

De Diana Sorescu pe

Octavian Strunilă şi Ella

Actorul Octavian Strunilă care joacă rolul lui Stiven în serialul „Moştenirea”, de la Pro Tv, luptă în ringul emoţiilor alături de Ella Dumitru de 17 ani, din Hunedoara, pentru a-şi aduce odată pentru totdeauna familia la lumină, să-şi ajute mama, tatăl adoptiv şi bunica să uite viaţa de coşmar pe care au avut-o.

Povestea familiei Ellei este desprinsă parcă dintr-un film thriller. Mama ei, Simona, a fost înjunghiată de tatăl Ellei pentru că acesta nu a suportat să se despartă de el şi a hotărât să o omoare. Din fericire, femeia a scăpat cu viaţă, dar a rămas paralizată de la brâu în jos şi este imobilizată într-un scaun cu rotile pentru totdeauna. La un an dupa această întâmplare oribilă, în viaţa Ellei şi a mamei ei a apărut o rază de soare, odată cu Sorin.

Acesta avea să devină soţul Simonei şi tatăl adoptiv al Ellei, cel care în ultimii 10 ani are grijă de cele două. Pe 5 august 2010, Sorin avea să devină eroul familiei în momentul în care şi-a salvat de la moarte soacra şi soţia. Bunicul Ellei a sărit cu un topor să le omoare pe cele două, iar Sorin l-a imobilizat.

În altercaţie, Sorin a fost ars de bătrân pe picioare cu acid de baterie şi acum se află la spital, la secţia chirurgie plastică. Bunica Ellei e în spital, iar bunicul se află în arestul poliţiei si riscă mulţi ani de închisoare. Ella îşi doreşte să lupte pentru mama, tatăl adoptiv şi bunica ei prin ceea ce ştie ea mai bine, prin dans.

Perechile şi poveştile de la "Dansez pentru tine"

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5 6 7 8