Octavian Strunilă şi Ella au câştigat „Dansez pentru tine”

De Diana Sorescu, pe

Publicul a votat: Octavian Strunilă şi Ella Dumitru sunt marii câştigători ai celei de-a zecea ediţii „Dansez pentru tine”. Pentru primul loc, Ella va încasa un cec de 60.000 de euro.
Emoţii mari aseară în cadrul finalei „Dansez pentru tine”. Adela Popescu şi Alex şi Octavian Strunilă şi Ella au dansat fermecător pentru a cuceri juriul, publicul şi telespectatorii.

Însă cei de acasă, în urma voturilor, au decis: Octavian şi Ella sunt perechea învingătoare a ediţiei cu numărul 10 „Dansez pentru tine”!

Telespectatorii i-au împlinit visul Ellei, iar cei 60.000 de euro încasaţi o vor ajuta să îşi susţină familia şi să le ofere o şansă reală celor dragi. Mama tinerei este imobilizată într-un scaun cu rotile, iar premiul substanţial poate face diferenţa în ameliorarea problemei ei de sănătate.

Medalia de argint a revenit echipei formate din Adela Popescu, Alex şi coregrafa Vica şi odată cu poziţia de pe podium Alex a primit şi un cec în valoare de 20.000 de euro.

Premiată a fost şi Lena, partenera lui Răzvan Fodor, care a fost desemnată „Cea mai populară concurentă”. „Tu ai reprezentat energia în competiţia asta” a fost replica lui Mihai Petre, în timp ce Lena a primit cecul de 3000 de euro!

Iulia Vântur şi sfârcul buclucaş

În timp ce prezenta alături de Ştefan Bănica dansurile următoare, rochia din dantelă albă i-a jucat feste Iuliei Vântur!

Transparenţia rochiei a lăsat să se întrevadă unul dintre sfârcuri, însă vedeta nu şi-a dat seama şi a continuat să prezinte mai departe.

Octavian Strunilă şi Ella au câştigat "Dansez pentru tine"

Iulia Vântur se alătură astfel şi altor vedete care au trecut prin astfel de mici incidente sexy: Andreea Mantea, Andreea Spătaru, Diana Dumitrescu sau Adela Popescu. Vezi în galeria foto imagini de la marea finală „Dansez pentru tine”!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!