Monica Anghel este însărcinată

De Cristina Popa, pe

„Îmi doresc foarte mult un copil, mai mult decât atât, sunt însărcinată!” este ceea ce a dezvăluit cântăreaţa Monica Anghel în această dimineaţă în cadrul matinalului Europa FM.

Întrebată de către colegul său de emisie, Bogdan Miu, cum îi merge din punct de vedere sentimental, fosta membră a grupului „Divertis”, a făcut o dezvăluire cel puţin neaşteptată, anunţând cu nonşalanţă că este însărcinată.

„Îmi doresc foarte mult un copil, mai mult decât atât, sunt însărcinată! Este pentru prima dată când râmân însărcinată şi dacă lucrurile decurg bine, voi fi mămică prin septembrie-octombrie. Nu am făcut niciun tratament pentru a rămâne însărcinată, pur şi simplu, s-a întâmplat. Sunt foarte fericită şi îmi doresc foarte mult acest copil”, a mărturisit artista.

Deşi nu s-au afişat foarte des împreună, conform informaţiilor publicate în paginile tabloidelor autohtone, cântăreaţa în vârstă de 38 de ani se bucură  de o relaţie amoroasă de aproape doi ani de zile cu un ofiţer SPP, care asigură paza unor oameni politici din România.

În trecut, Monica a fost căsătorită  timp de 11 ani cu medicul chirurg Andrei Carandino, de care a divorţat în 2005 şi despre care a afirmat, în cadrul aceluiaşi matinal, că este fără simţul umorului, foarte tăcut şi interiorizat.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!