Mihai Dobrovolschi: “Femeile superbe mă fac să-mi tremure bărbia”

De Viva.ro pe

Trezitul cu noaptea în cap este o corvoadă pentru el, deşi face asta de ani de zile. În schimb, a ales bucuros să treacă din nou prin „chinurile” vieţii de student. Din toamnă, Dobro va deveni psihoterapeut cu acte în regulă. Până atunci, trebuie să treacă peste o sesiune grea, o vară caniculară şi noi lupte cu el însuşi.
Este vineri dimineaţa, e deja foarte cald şi, cu toate că pen­tru mulţi asta înseamnă o înce­tinire a ritmului nebun, pentru subiec­tul nostru înseamnă un slalom nesfârşit printre maşini şi responsabilităţi. Totuşi, la 10.15, aşa cum a promis, ajunge la Grădina OAR, anunţându-ne, ca un elev silitor, că la 12 trebu­ie să fugă la un examen. Chiar şi aşa, a fost timp pentru de toate.
Pentru şedinţa foto, pentru discuţii despre „Marele Gatsby” (deşi e fascinat de supereroul Iron Man), despre diete (s-a hotărât să renunţe la cină) şi despre misteriosul comportament uman. Ca orice viitor psihoterapeut, Dobro are tendinţa de a analiza şi de a intui imediat adevărurile ascunse din spatele gesturilor şi cuvintelor interlocutorului. Aproape că m-am surprins concentrându-mă la modul în care ţin sticla de ice tea, n-aş fi vrut să „citească” cine ştie ce traumă în copilăria mea. Dar dacă a citit ceva, are şi cheia. Căci îl mai despart doar câteva luni de momentul în care va începe să profeseze.
Citeşte interviul pe viva.ro. CLICK AICI!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro