Micutzu, Bordea și George Tănase susțin campania WWF, “Salvează Pădurile Nimănui. Te salvezi pe tine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 10 iunie 2021, 12:01

Peste 20 de comedianți autohtoni de top au decis să susțină protejarea pădurilor și s-au alăturat campaniei WWF, “Salvează Pădurile Nimănui. Te salvezi pe tine”. Ei sprijină demersurile asociației de a proteja pădurile tinere crescute pe marginile râurilor și pajiștilor din România, care nu sunt protejate de lege. Pentru a putea avea grijă de ele și a ne bucura de beneficiile pe care ni le aduc este necesară identificarea lor pe hartă, prin analiza imaginilor satelitare, ca mai apoi proprietarii să poată fi motivați să le păstreze și să le ocrotească.

Citește și:
Smiley, primele declarații despre botezul fiicei sale, Josephine Ana
Gina Pistol a spus cu cine seamănă fiica ei: „Este foarte expresivă”
Gina Pistol, noi detalii despre viața de mămică: „Mă declar o femeie fericită”
Care sunt orașele de pe glob unde se trăiește cel mai bine. Pandemia de COVID-19 a schimbat clasamentul

„Cei de la WWF au un program prin care putem salva aceste păduri ale nimănui, așa că, evident, am spus că mă alătur, pentru că vreau un pic de normalitate. În primul rând, aceste păduri ar trebui identificate, iar mai apoi autoritățile ar trebui convinse să schimbe legea în așa fel încât proprietarii pajiștilor să nu mai  fie tentați să le taie sau să le lase de izbeliște”, a spus Micutzu.


În țară, există aproximativ 500.000 de hectare de păduri tinere pe care cu toții le putem salva de la dispariție, prin punerea lor pe harta autorităților și a asigura astfel compensațiile păstrării lor intacte. Reîmpădurirea acelorași suprafețe ar dura 500 de ani și milioane de euro, însă este mult mai simplu să putem salva ce deja există.

Cei care doresc să facă un bine acestor păduri extrem de vulnerabile pot dona lunar 4 euro, trimițând cuvântul “PANDA” la numărul 8864.

Micutzu, Bordea și George Tănase susțin campania WWF, “Salvează Pădurile Nimănui. Te salvezi pe tine”

Înfiinţată în anul 1961, WWF este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!