Mămici celebre cu mai mulţi copii

De Diana Sorescu pe

Vestea că Victoria Beckham este însărcinată cu cel de-al patrulea copil a şocat tot mapamondul! Iată câteva celebrităţi autohtone şi internaţionale cu o familie numeroasă!

Elvira Deatcu, Andreea Liptak

Actriţă renumită şi mămică dedicată, Elvira Deatcu se simte împlinită avându-i pe Luca şi Filip în viaţa ei.

Elvira ne-a mărturisit că nu îi este deloc greu să fie şi femeie de carieră, şi mămică. „Am mare noroc cu părinţii mei, care se ocupă îndeaproape de cei mici, aşadar nu am avut niciodată nevoie de bonă. Eu mi-am dorit întotdeauna trei copii, dar iată că au fost doi. Copiii mei sunt fericirea mea, iar dacă ar fi să aleg între profesie şi familie, negreşit i-aş alege pe ei”.

Andreea Liptak este mămică de fetiţe. Maia şi Sofia sunt comorile ei şi ale lui
Răzvan Spiridon, două prinţese ce îi fac să se simtă împliniţi şi fericiţi.

Chiar dacă este vedetă de televiziune, Andreea nu resimte împletirea carierea cu viaţa de familie precum o corvoadă: „Mă descurc excelent. Este o chestiune de organizare şi de auto-disciplină. Nu avem bonă. Bucuria este imensă când stai cu copiii şi savurezi odată cu ei fiecare nouă „descoperire” sau experienţă pe care o trăiesc. Noi suntem dispuşi să renunţăm la micile plăceri personale ca să stăm cu Maia şi Sofie. Nimic pe lumea asta nu e mai important ca ele.”

Mămici celebre cu mai mulţi copii

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3