Lidia Buble, mesaj după despărțirea de Răzvan Simion

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 iunie 2020, 13:22
Lidia Buble a transmis un mesaj dur pe rețelele de socializare, despre despărțirea de Răzvan Simion, lăsându-și fani șocați.

Lăsați-mi viața personală în pace, că oricum n-o să vă răspund și n-o să dau apă la moară”, le-a răspuns ea celor care au tot întrebat-o ce s-a întâmplat între ea și matinal, potrivit A1.ro.

Lidia și Răzvan s-au despărțit cu câteva zile înainte ca artista să împlinească  27 de ani.

Cel care a anunțat despărțirea a fost prezentatorul, prin intermediul unui mesaj pe Instagram.

Lidia Buble, mesaj după despărțirea de Răzvan Simion

Citește și: Care este adevăratul motiv al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puțin, în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat”, a scris Răzvan pe rețeaua de socializare, publicând mesajul alături de o imagine în care apare împreună cu Lidia Buble.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Lidia Buble și Răzvan Simion.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!