Laura Giurcanu, eliminată de la Survivor România: „A fost experiența vieții mele”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 10:06

Au trecut aproape trei luni de la fluierul de start dat de Daniel Pavel pe plaja din Republica Dominicană. Rând pe rând, concurenții au părăsit competiția, în timp ce alții au intrat și au descoperit ce înseamnă provocarea oferită de cel mai dur sezon Survivor România!

Laura Giurcanu, eliminată de la Survivor România: „A fost experiența vieții mele”

Chiar dacă fiecare săptămână le-a adus probe noi, membrii celor două triburi au învățat să se adapteze și să aducă puncte, realizând că, fără acestea, vor avea lipsuri și mai mari sau vor pleca acasă.

Aseară, lupta s-a dat pentru una dintre cele mai importante mize de până la acest moment: mesaje video de la familie. Cu lacrimi în ochi și speranța în suflet, așa a început proba. Rezultatul a fost cel care a dominat întreaga săptămână: Războinicii au învins, așa că au avut ocazia să primească încurajări de la cei care îi poartă în inimă în fiecare zi și minut.

Laura Giurcanu, eliminată de la Survivor România: „A fost experiența vieții mele”

Ceea ce a urmat a fost opusul unei seri frumoase pentru cealaltă echipă. Faimoșii s-au văzut nevoiți să mai piardă un membru al echipei. Iar publicul a decis: competiția s-a încheiat pentru Laura Giurcanu.

„Sunt puțin în șoc! Dacă am un cuvânt pentru toată experiența asta este recunoștință, m-a făcut să văd viața altfel. A fost foarte intens tot ce s-a întâmplat, a fost experiența vieții mele. Oamenii sunt minunați, mă bucur din inimă că i-am cunoscut. Plec cu un bagaj emoțional, cu o grămadă de lecții. Survivor este cea mai mare lecție și, dacă aș pune un cuvânt lângă ea, este recunoștință. Mulțumesc tuturor și universului că m-a adus aici să trăiesc experiența”, a declarat modelul.  

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Otilia Bilionera, probleme de sănătate după „Survivor România” 2022

EXCLUSIV. Xonia, despre experiența „Survivor România”: „Nu am regrete”

Câte kilograme a slăbit Emil Rengle la Survivor România 2022

Care este numele real al Alexandrei Duli de la Survivor România 2022. În ce reality show a mai participat

Ediția care a adus și o nouă eliminare a fost lider de audiență în intervalul orar 20:28 – 23:58.

Competiția merge mai departe! Duminică, Faimoșii și Războinicii o iau de la capăt. Noi mize, noi provocări, noi discuții în cadrul echipelor și mai multă acțiune decât niciodată.

Până la începerea unei noi săptămâni, puteți revedea momentele favorite pe VOYO. Nu uitați că Survivor se vede duminica, de la ora 20:00, și luni și marți, de la 20:30.

Foto: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!