Jackie Chan, primele dezvăluiri despre momentul când și-a înșelat soția

De Oana Savin pe
Jackie Chan a decis să vorbească despre momentul în care și-a înșelat soția, dezvăluirile fiind făcute în cartea sa de memorii, „Never grow up”.

Actorul s-a căsătorit în 1982 cu Lin Feng-Jiao, actriță originară din Taiwan care, în anii 1980 se bucura de un succe suriaș. Chan a recunocut că a lăsat-o însărcinată accidental și că s-a simțit obligat să o ia de soție.

Nu mă gândeam să mă căsătoresc, dar sarcina m-a constrâns puțin”, a dezvăluit actorul.

Lin, care era extrem de îndrăgostită de Jackie, a acceptat imediat să se căsătorească cu el. Mai mult, ea a renunțat la cariera ei pentru a-i fi alături soțului ei. Însă, se pare că pentru star iubirea lui Lin nu a fost suficientă, iar relația nu a fost una stabilă.

În anul 1999, presa chineză și internațională scria despre amanta lui Chan, Elaine Ng, care a rămas însărcinată cu o fetiță. Deși toată lumea se aștepta ca Lin să ceară divorțul, aceasta a decis să îl ierte.

Acum, Jackie, în vârstă de 64 de ani, a scris ă regretă faptul că i-a fost infidel soției sale.

În 1999 am făcut o greșeală serioasă. Când presa a scris că am avut o relație extra-conjugală și un copil din flori a fost ca și cum ar fi explodat o bombă. Voiam să o sun pe Joan Lin, dar nu știam ce să spun. Nu eram în stare să îi explic ce s-a întâmplat”, a scris el în cartea sa, potrivit South China Morning Post.

Actorul a dezvăluit, de asemenea, că nu a avut o relație prea bună nici cu fiul său legitim, care a fost crescut de ambii părinți.

Când (fiul meu Jaycee) era mic, l-a ,ovit atât de puternic încât l-am azvârlit pe canapea. I-am speriat de moarte și pe el și pe mama lui și am regretat amarnic că am reacționat așa”, a scris Jackie.

Pe de altă parte, fiica ilegitimă a lui Jackie Chan îl reneagă și nu ține legătura cu el.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii

Gossip Girl se întoarce! HBO pregătește un spinoff al celebrei serii