Mădălina Manole: „Radiourile fac legea doar în lumea lor”

De Unica.ro, pe

Mădălina Manole este unul din puţinii artişti care şi-a menţinut un public fidel, odată cu trecerea anilor. Chiar dacă nu şi-a schimbat stilul muzical, pentru că „aşa cere trend-ul”, cântăreaţa…
… îşi lansează cu acelaşi entuziasm noi albume. Este şi cazul celui mai nou material, „O9 Mădălina Manole”, a cărui lansare va avea loc mâine seara la Music Club.

În interviul următor Mădălina vorbeşte despre „legea radiourilor” care aleg să promoveze mai mult stilul clubbing, despre admiraţia pe care o are pentru Andra, dar şi despre fiul său, Petru, care va împlini în curând un an, şi care a început deja să rostească primele cuvinte.

Dacă un adolescent ar dori să te descopere, ce melodie l-ai îndruma să asculte?

După părerea mea nu poţi descoperi un cântăreţ ascultând UN cântec. Cel mult, îi poţi atrage atenţia cu un timbru vocal special, o anumită abordare muzicală a unui mesaj de o anumită încărcătura, în orice caz, acel ceva care să îi trezească o emoţie sau să îi inducă o anumită stare, doar ascultând! Aşa cum a înţelege pe cineva presupune să îi asculţi cu răbdare povestea, tot aşa, pentru a descoperi un interpret presupune să îi asculţi muzica.

În cazul meu, despre mine, cea de azi, vorbesc de la sine căntecele adunate cu pasiune pe ,,O9 Mădălina Manole”.
Citeşte şi restul interviul pe agentiadepresamondena.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!