Gabriela Cristea va naște prematur. Care este motivul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 10 ianuarie 2019, 13:22
Gabriela Cristea se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil, însă va naște prematur, mai exact cu câteva săptămâni înainte de termen, iar anunțul a fost făcut chiar de îndrăgita prezentatoare TV.

Gabriela Cristea este însărcinată în 7 luni și va aduce pe lume o fetiță. Prezentatoarea de televiziune a fost invitată la emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde a oferit detalii despre sarcina sa: „Eu nasc în martie, pe undeva pe la jumătate… Eu va trebui să nasc mai repede pentru că n-am doi ani între cezariene, cu două-trei săptămâni mai devreme” – a dezvăluit Gabriela Cristea care, totodată, a vorbit și despre problemele pe care le-a avut din cauza unei laringite: „Singurul lucru care pe mine m-a salvat a fost că am făcut aerosoli cu ser fiziologic… Într-o noapte, când nu puteam să respir, Tavi s-a ridicat și mi-a zis să mă duc să beau o țuică și să vin înapoi… Eu am crezut că o să mă țină și pe mine două zile, dar nu! A fost virală treaba și inițial a avut-o Victoria, dar o formă ușoară. După care Tavi a făcut o formă, dar nu la fel cum am avut-o eu. Lui i-a trecut în câteva zile”, – a mai adăugat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea va naște prematur. Care este motivul

Gabriela Cristea, în vârstă de 44 de ani, este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, 39 de ani, și au împreună o fetiță pe nume Bella Victoria Margot, în vârstă de aproape doi ani. Înainte, Gabriela Cristea a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Marcel Toader.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!