„G-Force, Salvatorii Planetei” (video)

De Unica.ro, pe

Darwin, Blaster şi Juarez, trei porcuşori de Guineea superinstruiţi descoperă că soarta întregii lumi se afla în lăbuţele lor.

Darwin este liderul echipei, decis să reuşească indiferent care ar fi preţul victoriei, Blaster este un expert în arme, cu o atitudine hotărâtă şi mare iubitor de chestii extreme, iar Juarez, o profesionistă sexy a artelor marţiale.

Lor li se alătură: Mooch, un expert în misiuni de recunoaştere, care poate face „să se audă musca” şi Speckles, o specie de cârtiţă cu nasul „în formă de stea”, specialistul în computere şi informatică al echipei.

Înarmaţi cu cele mai performante dispozitive de spionaj, cei care vor deveni „Salvatorii planetei” decid să îi declare război miliardarului care plănuişte să preia controlul asupra planetei.

Producătorul Jerry Bruckheimer aduce pe marele ecran primul său film 3D, „G-Force, Salvatorii Planetei”, o combinaţie între comedie şi film de aventuri.

Această combinaţie performantă de acţiune şi animaţie generată pe computer include şi actori live, între care Bill Nighy, premiat cu Globul de Aur, în rolul sinistrului industriaş Leonard Saber, Will Arnett în rolul agentului special Kip Killian, care vrea să scape de „Salvatorii planetei”, Zach Galifianakis ca întemeietor al detaşamentului de „Salvatori ai planetei” şi figura paternă autoritară, Kelli Garner, în rolul medicului veterinar al echipei.

Vocile micilor eroi aparţin actorilor Sam Rockwell, Tracy Morgan, Penelope Cruz şi Nicholas Cage.

În regia lui Hoyt H. Yeatman Jr., maestrul efectelor vizuale premiat cu Oscar, comedia „G-Force, Salvatorii Planetei” îşi poartă publicul într-o cursă de senzaţie plină de aventuri savuroase.

Câştigă invitaţii la filmul „G-Force, Salvatorii Planetei”!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!