EXCLUSIV Singurul pictorial al Irinei Dinescu, fiica lui Mircea Dinescu

De Unica.ro pe

Din dragostea dintre Mașa Dinescu și Mircea Dinescu au rezultat doi copii, Andrei și Irina Dinescu. Aceasta din urmă s-a păstrat, de-a lungul timpului, departe de ochiul publicului – însă în iunie 2003 a realizat singurul pictorial din cariera ei pentru revista Unica.

Pe atunci, era o tânără de 20 de ani, care încă descoperea cum să exceleze în carieră pe propriile forțe, în pofida greutății numelui tatălui său. „Lumea așteaptă mult de la mine”, spunea ea pe atunci. „Dar, pe de altă parte, când realizez ceva, se crede că m-a împins tata de la spate”.

Relațiile cu părinții erau relaxate. Era foarte bună prietenă cu mama ei, Mașa, căreia îi povestea totul și cu care ieșea adeseori la cafea să discute. Cu tatăl său nu prindea la fel de mult timp, el fiind mai ocupat.

Pe atunci, Irina Dinescu spunea că visează să aibă o casă la mare când vor mai trece anii: „Când o să fiu bătrână și bogată, o să-mi iau casă la mare. Îmi place să simt marea aproape. Prima dată am fost pe litoral când aveam șase luni, și de atunci am mers în fiecare an”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro