Elton John și-a amânat turneul final din cauza unor probleme de sănătate:”Trebuie să mă operez urgent”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 16:13

Cântărețul și compozitorul britanic Elton John (74 de ani) și-a speriat fanii cu cea mai recentă postare făcută în mediul online. Legenda muzicii pop a publicat pe rețelele sale sociale un mesaj oficial prin care anunță că va amâna cu doi ani, în Europa și UK,  turneul de adio stabilit în 2021. Artistul face acest lucru dintr-un motiv cât se poate de serios, pentru că s-a accidentat și are mari probleme de sănătate.

Citeşte şi: Shannen Doherty, noi dezvăluiri despre lupta ei cu cancerul: „Niciodată nu mă plâng, boala face parte din mine”

“Țin să vă anunț, cu multă tristețe în suflet, că sunt forțat să reprogramez datele din 2021 ale concertului Farewell Yellow Brick Road în Europa și în UK pentru 2023.

La sfârșitul acestei veri am căzut, într-un mod straniu, pe o suprafață tare și am de atunci dureri mari și simt un disconfort în zona șoldurilor. În ciuda tratamentelor locale, durerea continuă să persiste și îmi îngreunează posibilitatea de a mă mișca. Am fost sfătuit să mă operez cât mai curând ca să-mi recapăt sănătatea spatelui și să mă asigur că nu vor fi complicații pe termen lung. Vor urma ședințe intensive de fizioterapie pentru a-mi recăpăta mobilitatea și a scăpa de dureri”, a transmis superstarul fanilor săi.

Elton John și-a pierdut vocea în timpul unui concert

În urmă cu doi ani, Elton John și-a pierdut vocea timpul unui concert susținut la Auckland, Noua Zeelandă.

În timpul pisei „Daniel”, artistul s-a oprit brusc și, cu lacrimi în ochi, le-a spus oamenilor din sală: „Mi-am pierdut complet vocea, nu mai pot cânta. Trebuie să plec. Îmi pare atât de rău”.

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, de nerecunoscut după cea mai recentă intervenție estetică

Muzicianul a explicat apoi că suferea de pneumonie și acela a fost motivul incidentului de pe scenă.

„Am fost diagnosticat cu pneumonie, dar am încercat să vă ofer cel mai bun show posibil. Am cântat din toată inima, atât timp cât m-a ținut vocea. Sunt dezamăgit, foarte supărat şi îmi pare rău. Am dat tot ce-am avut mai bun. Mulţumesc tuturor pentru sprijinul extraordinar şi pentru dragostea arătată de-a lungul concertului din seara aceasta. Vă sunt etern recunoscător”, a scris artistul pe pagina sa de Instagram.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!