„Dansez pentru tine” şi slăbesc!

De Cristina Popa, pe

Deja tradiţie pentru concurenţii „Dansez pentru tine”, după doar cinci săptămâni de antrenamente, vedetele prezente în competiţie se pot mândri că au pierdut în greutate…
… în timp ce partenerii lor au reuşit să acumuleze câteva kilograme în plus.

Dureri musculare, accidentări, poftă de mâncare, somn adânc, muşchi tonifiaţi, dar şi kilograme în minus, de toate au parte Cătălin Botezatu, Cătălin Moroşanu, Iuliana Luciu, Diana Dumitrescu, Andreea Spătaru şi Dragoş Bucurenci, alături de coechipierii lor.

Cătălin Moroşanu, 5 kilograme în minus / Magdalena Ciorobea, 2 kilograme în plus


În timp ce partenera sa, Magda a reuşi să se îngraşe 2 kilograme, în urma celor 7 ore de repetiţii zilnice, „Moartea din Carpaţi” are, pe lângă probleme la genunchi, şi un beneficiu: 5 kilograme mai puţin decât atunci când s-a înscris în competiţia visurilor.

Iuliana Luciu, 2 kilograme în minus / Grigore Moldovan, 3 kilograme în plus

Deşi trăieşte intens presiunea duelului, Iuliana simte că în urma antrenamentelor muşchii încep să i se contureze frumos, organismul este mai tonifiat, iar cântarul arată cu 2 kilograme mai puţin.

La polul opus, stresul, oboseala şi pofta de mâncare exacerbată au determinat o creştere în greutate pentru partenerul ei, Grigore.

Dragoş Bucurenci, 3 kilograme în minus

În timp ce partenera sa de dans nu a suferit nicio modificare la numărul de kilograme, Dragoş Bucurenci, deşi obişnuit cu mişcarea fizică zilnică, a reuşit să dea jos 3 kilograme ajungând după doar 5 săptămâni la 83 de kilograme.

Deşi a slăbit puţin de când a început antrenamentele intensive şi a căpătat câteva vânătăi şi iritaţii pe mâini de la prize, Elena, partenera lui Dragoş declară cu tărie că dansul îi dă energie, îi tonifică muşchii, îi eliberează mintea şi sufletul de energii negative.

Diana Dumitrescu, 3 kilograme în minus

În timp ce partenerul ei, Adrian Stan, se menţine la aceleaşi kilograme ca la începutul competiţiei, între repetiţiile de la „Dansez pentru tine” şi filmările pentru Aniela, Diana Dumitrescu reuşeşte cu greu să-şi găsească timp şi pentru mâncare şi relaxare. 

Astfel, pe lângă cele trei kilograme date jos şi oboseala cronică acumulată  în timp, Diana a avut şi o cădere de glicemie în urma căreia a fost necesar să stea cu perfuzii o zi întreagă.

Cătălin Botezatu, peste 5 kilograme în minus
 
Pe lângă oboseală şi o întreagă serie de accidentări la genunchi, la mână sau la omoplat, designerul Cătălin Botezatu a slăbit şi el peste 5 kilograme în doar 5 săptămâni de antrenamente.

Liuba, partenera lui de dans, obişnuită cu efortul fizic zilnic, nu a observat schimbări majore nici la greutate, nici la structura corpului, singura sa grijă fiind posibilele accidentări.

Andreea Spătaru şi Antonio Martins Dos Santos

Pentru a-şi putea menţine greutatea cu care a intrat în concurs, 47 de kilograme la 1,64 m. înălţime, Andreea Spătaru mănâncă mult, ia mese dese şi gustări în fiecare pauză, dar şi destul de multe vitamine.
 
Familiarizat cu efortul fizic, nici perechea Andreei, Antonio, nu a resimţit modificări majore în urma antrenamentelor.

Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!