Cum a aflat mama lui Edward Sanda că fiul ei și Cleopatra Stratan sunt împreună

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 19 ianuarie 2021, 11:28

Edward Sanda (23 de ani) și mama lui, Olimpia, au fost invitați în platoul emisiunii La Măruță unde mama solistului a dezvăluit cum a aflat că fiul ei formează un cuplu cu artista Cleopatra Stratan (18 ani).

Cum a aflat mama lui Edward Sanda că fiul ei și Cleopatra Stratan sunt împreună?

Olimpia a fost fană a Cleopatrei încă de la lansarea primei sale piese, Ghiță. „Mama soacră în curând. Ne pregătim încet-încet. (…) Eu o iubesc pe Cleopatra de când era ea mică.

Este fata pe care mi-o doresc pentru băiatul meu. Așa trebuie să arate nora perfectă, cu sufletul și caracterul ei. Așa mi-o doream eu. Nu m-am așteptat niciodată, dar dacă așa s-a întâmplat …”, a declarat Olimpia Sanda.

Cum a aflat mama lui Edward Sanda că fiul ei și Cleopatra Stratan sunt împreună

„Eram fana Cleopatrei de când era mică. Ducându-se pe la ei pe la studio, Edi, știind că o iubesc enorm, m-a întrebat dacă vreau să vin să o întâlnesc. Nu era nicio poveste între ei acum circa 3 ani. Ne-am întâlnit. Nu-mi venea să cred”, a completat.

„Anul trecut în februarie îl observam pe Edi că dă mesaje. Mai intram pe la el pe acolo, dar nu voia să-mi spună. La câteva zile mi-a spus. A fost cea mai frumoasă zi”, a adăugat Olimpia.

Cleopatra și Edward s-au logodit în ziua în care solista a împlinit 18 ani. „Am repetat înainte să-i dau inelul. Am repetat puțin în cameră la mine pentru că e un moment unic. Cel puțin pentru mine.

Am zis că o dată în viață o să fac chestia asta și așa o să rămână. S-a simțit un pic în tonul meu că aveam emoții. Nu eram foarte coerent aseară, dar m-am descurcat”, a spus Edward, mărturisind pentru Libertatea că a avut acordul părinților artistei pentru a face marele pas.

„Cererea a fost frumoasă, intimă. Am vrut să ne ferim de ochii lumii. Am considerat acest pas ceva foarte special. M-a cerut chiar când am împlinit 18 ani”, a mai spus Cleopatra.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum au petrecut Cleopatra Stratan și Edward Sanda primul Crăciun împreună

Când se vor căsători Cleopatra Stratan și Edward Sanda și cine vor fi nașii?

Când se vor muta Cleopatra Stratan și Edward Sanda împreună?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!