Comediantul Louie Anderson a fost diagnosticat cu cancer

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 21 ianuarie 2022, 17:51

Comediantul Louie Anderson (68 de ani), creatorul desenului animat „Viața cu Louie”, bazat pe copilăria acestuia, a fost spitalizat în urma diagnosticării sale cu limfom non-Hodgkin, un tip de cancer al sistemului limfatic, care este și sediul apărării imunitare a organismului.

Comediantul Louie Anderson a fost diagnosticat cu cancer

PR-ul comediantului, Glenn Schwartz, a confirmat diagnosticul acestuia pe 18 ianuarie 2022, pentru NBC. „Comediantul iconic Louie Anderson este în prezent internat într-un spital din Las Vegas, unde este tratat pentru limfom DLBCL, o formă de cancer. Se odihnește confortabil”, a declarat Schwartz.

Cel mai recent, actorul a jucat în pelicula „Coming 2 America”, lansată în martie 2021, continuarea filmului „Coming to America”, lansat în 1988. Louie Anderson are la activ aproape 4 decade de carieră. Și-a făcut debutul TV în anul 1984, în cadrul emisiunii „The Tonight Show”, ulterior apărând alături de Eddie Murphy (60 de ani) în filmul „Coming to America”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Actorul Sir Sidney Poitier, primul bărbat de culoare premiat cu Oscar, a murit la 94 de ani

Lisa Bonet și Jason Momoa s-au despărțit după o relație de 16 ani

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit. Cum arată inelul de logodnă

Louie este recunoscut și pentru desenul animat „Viața cu Louie”, pentru găzduirea emisiunii „Family Feud”, din 1999 până în 2002, și pentru rolul din serialul de comedie „Baskets” (2016-2019), în care a jucat alături de actorul Zach Galifianakis (52 de ani) și pentru care a primit în anul 2016 un premiu Emmy.

Limfomul malign DLBCL (Difuz cu celula mare tip B) este cea mai comună formă a limfomului non-Hodgkin în Statele Unite ale Americii, informează Fundația de Cercetare a Limfomului, citată de E! News. Este aceeași formă de cancer cu care a fost diagnosticat solistul Mark Hoppus (49 de ani).

După 6 luni în care s-a luptat cu boala, și în urma chimioterapiei, cântărețul a declarat în mediul online că, din septembrie 2021, nu mai are cancer.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!