Chef Bontea, după experiența Asia Express: „A fost cu adevărat Drumul Comorilor, a fost drumul către noi înșine!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 23 aprilie 2020, 12:13

Cel de-al treilea sezon al show-ului Asia Express a luat sfârșit. după 12 săptămâni petrecute în Filipine și Taiwan, unde au întâmpinat fel de fel de obstacole și au fost nevoiți să trăiască cu un euro pe zi, echipa formată din Răzvan Fodor și Sorin Bontea a reușit să câștige marea finală și premiul de 30.000 de euro. Cei doi au trecut prin bune și prin rele împreună, au făcut eforturi imense pentru a câștiga și au reușit să cucerească publicul cu atitudinea lor pozitivă, cu entuziamul lor nestăvilit și cu un simț al umorului ridicat, greu de menținut în condițiile extreme la care au fost expuși.

După finala competiției, chef Sorin Bontea a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Instagram, în care și-a exprimat bucuria simțită în urma experienței unice prin care tocmai a trecut.

„Când ajungi la 50 de ani te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste. Da, vârstă chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin.

Chef Bontea, după experiența Asia Express: „A fost cu adevărat Drumul Comorilor, a fost drumul către noi înșine!”

Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. Așa am descoperit că încă mai duc și duc bine!

În viața trebuie să știi să te bucuri de tot ceea ce trăiești, de orice experiență nouă. Îți va fi mai ușor dacă recunoști față de tine că sunt lucruri pe care nu poți să le faci. Nu înseamnă că ești slab, dar nici faptul că te vei incăpățâna să tot încerci să le faci nu te va face mai puternic. Doar va naște frustrări. Nu suntem toți la fel și asta e cel mai frumos lucru” a scris chef Bontea în mesajul său.

Citeşte şi: EXCLUSIV: Momente impresionante pentru Răzvan Fodor și Sorin Bontea, în Asia Express

Apoi, chef Bontea a dat rețeta succesului echipei învingătoare din care a făcut parte:

„Umorul este esențial în viață!

Când am plecat din București spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri. Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Și așa am făcut. Da, a fost greu, înfiorător de greu. Ne-au lăsat uneori și nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăiești o dată în viață.

E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine. Am câștigat un prieten pe viață, baiatul meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă :)”, a explicat chef Bontea în postarea sa.

Vedeta nu a uitat să mulțumească în mesajul său tuturor celor care l-au susținut în experiența Asia Express.

„Mulțumesc familiei mele care m-a înțeles și m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai cruntă barieră.

Mulțumim întregii echipe Asia Express care a trăit pas cu pas această cursă alături de noi. Ce se întâmplă în spatele camerelor este absolut spectaculos!”, a scris vedeta în încheierea postării.

sursa foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!