Ce cadou a primit Oana Radu de la soțul ei la început de an: „Nu e scump, dar e foarte frumos!”

De Unica.ro, pe

Oana Radu (28 de ani) a început noul an cu o mică atenție din partea soțului, Cătălin Dobrescu. Pe 7 ianuarie, cu ocazia zilei onomastice, Oana a primit un inel. Foarte entuziamată de bijuerie, Oana a ținut să o arate celor care o urmăresc în mediul online. Artista a făcut o postare pe TikTok în care se mândrește cu darul primit de la partenerul ei.

„Este un cadou de Sfântul Ion de la soțul meu. Nu e un inel scump deloc. Pare, dar chiar nu e. E doar foarte frumos!”, a spus Oana Radu, potrivit wowbiz.ro.

Inelul este foarte elegant, are o piatră semipețioasă de culoare verde, iar împrejurul ei are un cadru pe care sunt încrustate multe cristale micuțe.

Ce cadou a primit Oana Radu de la soțul ei la început de an: „Nu e scump, dar e foarte frumos!”
@eusuntoanaradu

♬ Own Brand Freestyle – FelixThe1st & Dreya Mac

Artista este mereu răsfățată de soțul său. Chiar în urmă cu o lună, pe 7 decembrie 2021, când a împlinit vârsta de 28 de ani, Oana a primit de la Cătălin o sumă frumușică de bani, mai exact 9.000 de euro, pentru a-i cheltui după pofta inimii.

Citeşte şi: Surpriză la Antena 1! Cine sunt co-prezentatorii show-ului culinar „Chefi fără limite”

Citeşte şi: De ce s-a îngrășat Andreea Mantea. A luat în greutate 14 kg în câteva luni

Citeşte și: Ce ne rezervă 2022? Neti Sandu, previziuni pentru acest an

Citeşte şi: La ce alimente a renunțat Micutzu pentru a slăbi. Comediantul a dat jos 50 kg

Noi muncim foarte mult împreună, noi nu ne facem cadouri la modul că îmi doresc asta, ne-am hotărât la un buget și i-am zis că îmi doresc bugetul ăsta. Oamenii care se vor uita la televizor vor zice că sunt superficială, dar nu e genul meu. Eu sunt un om foarte modest și am muncit pentru tot ce am. Eu consider ca atunci când în viață ești sărac și când faci și tu 2-3 lei îți dorești 2-3 chestii. Mi-e rușine să spun deoarece acasă sunt probabil oameni care au multe lipsuri și nu e frumos. Sunt multe mii de euro, 9000 de euro, a spus Oana Radu, la sfârșitul lui 2021.

Tot cu ocazia zilei de naștere, cântăreața, despre care se știe că urmează un regim alimentar strict, s-a putut bucura de felurile de mâncare favorite.

Am avut o seară superbă și cred că cel mai frumos cadou a fost faptul că soțul meu a spus: Astăzi mănânci ce vrei tu. Oricând este loc pentru pizza! Am avut aperitive, pizza, paște, fructe de mare, dulciuri, săratele, suc, prăjituri, torturi! M-am simțit foarte bine și am petrecut foarte bine și a fost foarte fain!, a precizat atunci Oana Radu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!