Catrinel Menghia: „Nu aş putea fi cu cineva care nu mă iubeşte”

De Adina Rosetti pe
La aproape 30 de ani, Catrinel Menghia (Marlon) este mai frumoasă şi radioasă ca oricând. Iubeşte, creează şi încearcă din tot sufletul să fie “un om complet”. Am întâlnit-o la Sibiu, cadrul perfect pentru o frumuseţea ei desprinsă parcă din filmele italiene.

De curând, Catrinel şi-a lansat propria linie de genţi şi poşete, prezentată în România la Feeric Fashion Days, festivalul de modă de la Sibiu ce a avut loc între 7 şi 11 iulie. După ziua prezentării, am scos-o pe Catrinel la o plimbare pe străzile oraşului, pentru o şedinţa foto cu aer de film italian care a făcut toţi trecătorii să se oprească în loc, ca vrăjiţi. Mai mult ca sigur vrăjit a fost şi actualul ei partener, Massimiliano Di Lodovico, alături de care trăieşte o minunată poveste de dragoste pe care cei doi vor să o sărbătorească în curând printr-o nuntă, aşa cum se întâmplă în poveştile frumoase. Până atunci, Catrinel continuă să facă ce ştie mai bine – călătoreşte mult şi lucrează la nenumărate proiecte care pleacă de un numitor comun (cum spune ea): creaţia.

revista Unica august

Povesteşte-ne puţin despre linia ta de genţi, Catherinelle. Cum a început această poveste?
Ca mai toate poveştile, „A fost odată ca niciodată o fată îndrăgostită de modă, care se numea Catrinel…” Serios vorbind, am simţit că pe piaţă nu poţi găsi un accesoriu care să îmbine perfect eleganta vintage cu noutatea în ceea ce priveşte moda. Si atunci am lansat Catherinelle, colecţia de genţi menită să aducă un zâmbet pe chipul oricărei femei.

Ce iubeşti cel mai mult la viaţa ta?
Că am alături oameni care îmi dau putere când simt că am obosit şi mă încurajează când simt ei că este necesar. Si iubesc faptul ca oamenii ăştia mă iubesc.

Unde te simţi cel mai “acasă”?
Acasă este la Iaşi şi aşa va fi mereu. Acolo am trăit primii 16 ani din viaţă şi cu drag mă reîntorc, când timpul îmi permite, în Moldova mea dragă.

Există şi vreun dezavantaj în a fi (atât de) frumoasă?
Te referi la faptul că sunt înconjurată de femei frumoase? (râde) Da, de multe ori, aceste femei frumoase vor să treacă neobservate şi nu prea reuşesc.

În ce relaţie eşti cu mediul virtual?
Mediul meu virtual se limitează la Instagram şi Facebook (unde sunt Catrinel Marlon), pagină oficială a brandului Catherinelle şi, mai nou, a revistei Cockaigne. Imi place să cunosc oamenii care mă încurajează, dar şi pe cei care mă critică. E interesant să văd cum sunt percepută în ochii celorlalţi. Am de învăţat de la fiecare în parte. Îmi pare rău că nu reuşesc să răspund la toate mesajele pe care le primesc de la prietenii virtuali, dar pot să le spun cert că citesc fiecare mesaj în parte.

Ce compromisuri nu ai face niciodată într-o relaţie?
Nu aş fi împreună niciodată cu un bărbat pe care să nu-l iubesc. Se aplică şi reciproca, nu aş putea fi cu cineva care nu mă iubeşte.

Unde visezi să fii peste 10 ani?
Peste 10 ani mă văd într-o curte mare, cu flori multe, înconjurată de un băieţel şi o fetiţă care mă strigă: “Mămico!”.

Cum te-ai descrie într-un singur cuvânt?
OM

Citeşte interviul integral în revista UNICA de august, din 24 iulie la chioşcurile de presă!

revista Unica

Unica august

Unica august

Unica august

Unica august

Brățara Nelson Mandela pe care o poartă Catrinel poate fi cumpărată de pe mandelabangle.ro, iar banii sunt donați în scopuri umanitare.

Unica august

Catrinel Menghia, alături de echipa Unica, la Sibiu, după şedinţa foto.

Foto: Oltin Dogaru
Stilist: Irina Hartia
Make-up: Mihaela Cherciu
Hair-style: Geta Marin

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro