Primii concurenţi la „Dansez pentru tine”

De Cristina Popa pe

Cel de-al IX-lea sezon „Dansez pentru tine” îşi deschide porţile în mai puţin de o lună, iar printre participanţii care vor păşi pe ringul de dans în scopuri nobile…
… începând cu 19 martie, se numără actriţa Diana Dumitrescu şi designerul Cătălin Botezatu.

Primele vedete din cele opt care vor face parte din următorul show „Dansez pentru tine” a căror participare a fost anunţată oficial, Diana şi Cătălin au deja emoţii.

„Îmi este frică de emoţiile directului, pentru că sunt obişnuită ca în momentul în care greşesc, să se dea «stop» şi să reluam, aşa fac de obicei la filmările serialelor, însă la «Dansez pentru tine» va fi altceva. Dacă pentru actorie am fost pregătită, dansul a fost întotdeauna un mod de a mă distra sau chiar o joacă.”, mărturiseşte Diana pe site-ul emisiunii…

… în timp ce Cătălin Botezatu afirma: „Aş vrea să câştig doar pentru a împlini visul pentru care intru în concurs, dar nu am atuurile necesare. Eu sunt un învingător prin excelenţă, sunt ca un cal care aleargă nu pentru a câştiga, ci pentru a-şi menţine forma, însă acesta nu e domeniul meu. Dacă ar fi vorba despre fashion, aş spune că voi câştiga, însă dansul nu e un domeniu în care să excelez. Dacă voi câştiga, voi câştiga pentru cazul social care mi se va da. Eu sunt de părere că «Dansez pentru tine» nu e o competiţie între vedete, ci o competiţie pentru a ajuta pe cineva.”

Printre celelate nume vehiculate că s-ar afla în tratative cu Pro TV pentru a participa la emisiune, se numără Anna Lesko, Adrian Enache, dar şi Vali Vijelie.

Prezentat şi de această dată de Ştefan Bănică Jr. şi Iulia Vântur, conform agentiadepresamondena.ro, cel de-al IX-lea sezon „Dansez pentru tine” este şi ultimul.

Motivul? Se pare că din cauza crizei economice, încasările din 2009 s-au clasat mult sub profitulul obţinut în urma primelor sezoane. Mai mult, se pare că în locul fenomenului  „Dansez pentru tine”, din toamnă, Pro TV va veni pe piaţa cu un nou format de emisiune  „Romania’s Got Talent”.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro