Andreea Bălan, la spital după ce a căzut și s-a lovit cu fața de asfalt: „Mi-au cusut buza de sus”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 12:23

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital după ce a căzut în timpul unei plimbări cu rolele și s-a lovit cu fața de bordură. Cântăreața a ieșit marți, 26 aprilie, cu fetițele, la o plimbare cu rolele, însă a avut parte de un accident . Andreea Bălan a povestit în mediul online ce i s-a întâmplat și cât de tare s-a lovit după căzătură. Vezi cât de tare s-a accidentat Andreea Bălan în galeria foto de mai jos.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe față mea (la propriu). La trei minute după ce am făcut această poză veselă am pupat bordura la propriu. Că de, am crezut că pe role e la fel ca pe gheață, dar am aflat că e mai greu și căzăturile sunt mai dureroase. Rămâi lipit de asfalt, nu aluneci. Am avut nevoie de cusături în urgență, iar doctorul mi-a cusut buza de sus. 

Oftica mare e că am căzut așa simplu în fața casei după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață. În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai și cad (la propriu și la figurat), dar mă ridic și merg la doctor, sau îmi sun grupul de suport (psihic) și îmi revin instant, îmi iau pelerina și zbor iar. Noroc că am filmări la «Te cunosc de undeva» săptămâna viitoare și până atunci îmi trece. Stay safe & take care when skateing. Love you all – a explicat Bălan, într-o postare pe pagina sa de Instagram, în dreptul unor poze în care arată rănile de după căzătură.

Fanii au fost impresionați de pozele și de postarea Andreei și i-au trimis o mulțime de mesaje de încurajare, urându-i însănătoșire grabnică.

Andreea Bălan, la spital după ce a căzut și s-a lovit cu fața de asfalt: „Mi-au cusut buza de sus”

Ai avut căzături mai rele de la viațp, tu ești puternică …❤️👏

Nefericită întâmplare! Din pacate avem parte si de așa ceva….😢😢😢. Recuperare grabnică!

Îmi pare foarte rău. Dar totul se rezolva….. Mai ales ca ai alături oameni care fac minuni. ❤️

Sănătate multă, să te faci bine. Căzăturile fac parte din viață, nu te supăra, important este că ai rezolvat. Ai pățit tu altele mai grave și mai dureroase dar ai trecut în forță peste ele. Fă-te bine și dacă tot vrei să te urci pe role învață să cazi mai frumos.

Doamne, sper să fii bine o să treacă repede ai grija de tine,tu ești o luptătoare va trece love you Andreea ❤️❤️😭😭să te faci bine!

Am rămas șocată și mută când am văzut poza multă sănătate și să treci repede peste! – i-au transmis internauții Andreei Bălan.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!