4 actriţe celebre şi frumoase, dar singure

De Nicoleta Galeteanu, pe

Sunt frumoase, celebre şi bogate şi, aparent, au totul la picioare… în afară de bărbaţi. Jennifer Aniston, Jennifer Love Hewitt şi Renee Zellweger sunt singure… şi neliniştite (?).

Jennifer Aniston

Veşnica celibatară a Hollywood-ului, Jennifer Aniston a avut un şir de bărbaţi după crunta despărţire de Brad Pitt, în 2005. A ieşit cu John Mayer, Gerard Butler, Vince Vaughn şi Bradley Cooper, dar se pare că frumoasa actriţă nu prea are deloc noroc în dragoste.

Cu toate acestea, Jennifer nu pare deloc să fie nefericită. Dimpotrivă, actriţa a glumit, spunând că s-ar potrivi cu George Clooney, cel mai faimos burlac de la Hollywood.

În schimb, tatăl actriţei, care este de origine greacă, şi-a sfătuit fiica să se întoarcă la origini pentru a-şi găsi sufletul pereche, pentru că, spune el, „grecii sunt mai sexy şi sunt soţi de încredere”.
 

Jennifer Love Hewitt

Foarte aproape de a se căsători cu actorul şi regizorul Alex Beh, Jennifer Love Hewitt se pare că a dat şi ea cu piciorul acestei şanse.  

Clarvăzătoarea care vorbeşte cu fantomele în serialul „Ghost Whisperer” s-a despărţit recent de logodnicul său, după o relaţie care a durat mai puţin de un an. Ultima declaraţie a actriţei referitoare la iubitul său a fost anul trecut, când l-a lăudat, spunând că este „un gentleman de modă veche”.

Se pare, prea veche…  Jennifer, în vârstă de 32 de ani, se va dedica cel mai probabil investigaţiilor despre spiritele celor decedaţi.

4 actriţe celebre şi frumoase, dar singure

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!