Îţi mai aminteşti de „M*A*S*H”? Cum arată actorii acum, după 31 de ani

De Geo Berciu pe

Chiar şi acum, la peste 30 de ani de la difuzarea ultimului episod din „M*A*S*H”, Pierce, Hot Lips sau Radar rămân personaje de neuitat. Vezi cum arată acum actorii din celebrul serial.

În timpul difuzării serialului „M*A*S*H”, maiorul Margaret „Hot Lips” Houlihan, interpretată de actriţa Loretta Swit, era unl dintre cele senzuale apariţii. Acum, la 77 de ani,  artista mai aminteşte de frumuseţea ei de odinioară prin culoare părului şi zâmbetul inconfundabil. După succesul înregistrat cu cele 250 de episoade în care a jucat, Loretta a mai avut câteva apariţii  în seriale cunoscute şi publicului românesc: Mannix,  Bonanza, Cagney & Lacey, Love Boat, Batman. Totuşi, în ultimii ani, actriţa a ieşit din lumina reflectoarelor şi s-a dedicat apărării drepturilor animalelor, devenind o susţinătoare ferventă a protejării acestora.
Îţi mai aminteşti de "M*A*S*H"? Cum arată actorii acum, după 31 de ani

Simpaticul Benjamin Franklin „Hawkeye” Pierce a apărut în toate episoadele serialului, din 1972 în 1983, iar celebritatea câştigată l-a ajutat pe Alan Alda să obţină şi apoi roluri intersante. Totuşi, deţinătorul a multiple premii Emmy şi Globuri de Aur, actorul a devenit profesor la Universitatea de stat din New York şi membru fondator al Centrului de Ştiinţe de Comunicare din aceeaşi universitate. Pasiunea pentru domeniul ştiinţific şi popularitatea l-au adus pe Alan Alda în postul de prezentator al emisiunii educative „Scientific American Frontiers”, difuzată de postul public din Statele Unite PBS începând cu 1990.
Îţi mai aminteşti de "M*A*S*H"? Cum arată actorii acum, după 31 de ani

Unul dintre cei mai iubiţi actori ai serialului a fost actorul Gary Burghoff, care i-a dat viaţă caporalului Walter Eugene O’Reilly „Radar”. Deşi pare greu de crezut, cel care dormea cu un ursuleţ în braţe are acum 71 de ani şi se dedică familiei, aşa cum a făcut şi atunci când s-a retras din serial, în ciuda sfaturilor colegilor de platou de a nu pleca. Nu a renunţat definitiv la carieră şi a avut câteva roluri mici în alte seriale de succes. Filatelist pasionat, Burghoff a fost vedeta unui spot al Poştei americane, iar în timpul liber merge la pescuit pe scuter însoţit de câinele său. Căsătorit de două ori, are trei copii, iar perioada petrecută în „M*A*S*H”,  l-a determinat să scrie o carte de memorii în 2009: „Gary Burghoff: To M*A*S*H and Back: My Life in Poems and Songs”.
Îţi mai aminteşti de "M*A*S*H"? Cum arată actorii acum, după 31 de ani

Acţiunea serialului „M*A*S*H*” (1972-1983), adaptată după un film artistic cu acelaşi nume, bazat pe un roman de Richard Hooker, urmăreşte viaţa şi acţiunea unei echipe de doctori trimise în Uijeongbu, Coreea de Sud în timpul Războiului Coreean. Titlul reprezintă abrevierea de la Mobile Army Surgical Hospital (spitalul militar mobil de chirurgie). Serial de comedie la bază, producţia a avut şi accente dramatice prin cazurile prezentate şi episoadele din viaţa doctorilor în timpul războiului.Este unul dintre serialele cu cel mai mare succes din istoria televiziunii americane, episodul de final („Goodbye, Farewell and Amen”), din 28 februarie 1983, fiind cel mai urmărit program din istoria televiziunii la acea vreme.
Îţi mai aminteşti de "M*A*S*H"? Cum arată actorii acum, după 31 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro