Serialul israelian „When Heroes Fly” a fost desemnat câștigătorul Festivalului Canneseries

Serialul israelian „When Heroes Fly” a fost desemnat câștigătorul Festivalului Canneseries. La competiția pentru cel mai bun serial au participa 10 seriale internaționale.

Producția israeliană „When Heroes Fly” care a câștigat marele premiul al Festivalul Canneseries a fost realizată şi regizată de Omri Givon. Serialul prezintă povestea a patru prieteni care pleacă în căutarea lui Yaeli, sora a unuia dintre ei și fosta iubită a altuia. Ei nu se vor confrunta doar cu pericolele din jungla columbiană, ci și cu propriile traume.

Premiul pentru cel mai bun serial digital a fost câștigat de serialul Dominos, regizat de Zoé Pelchat.

Premiul pentru cea mai bună interpretare i-a fost acordat lui Francesco Montanari pentru rolul din producţia italiană „Cacciatore”,  premiu special pentru interpretare a revenit distribuției serialului „Miguel”, iar premiile pentru cel mai bun scenariu și cea mai bună coloană sonoră a fost acordat serialului „State of Happiness”.

La prima ediție a Cannes International Series Festival au participat 10 seriale internaționale și s-a desfășurat în perioada 4 – 11 aprilie.

De asemenea, Festivalul Internațional de Film de la Cannes, prestigiosul festival cinematografic se desfășoară în fiecare an în luna mai, în orașul din sudul Franței.

Citește și: 

Mariah Carey a vorbit despre lupta ei cu tulburarea bipolară

Natalia Oreiro a fost internată de urgență în spital

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: