Veninul de albină în cosmeticele bio româneşti

De Madalina Racorean, pe

Cosmeticele româneşti certificate bio sunt din ce în ce mai prezente în magazinele care vând astfel de produse. Au zero chimicale, iar dacă îţi doreşti calitate, cele fabricate la noi sunt 100% vegan, adică numai ingrediente vegetale, pure, fără urmă de parabeni şi conservanţi.
Un ingredient folosit în cosmeticele bio organice, care a reuşit să facă furori chiar şi la Hollywood, este veninul de albine, supranumit şi botoxul natural.

La magazinul Pukka Food din Piaţa Amzei găseşti produse bio româneşti marca Apimond, ce conţin numai ingrediente din inima naturii. Cremele pentru faţă conţin şi venin de albină, remediul cel mai bun împotriva ridurilor. Gama este variată, iar pe lângă crema Apimond poţi găsi şi o mască de întinerire, precum şi un ser anti-îmbătrânire, ce poate fi folosit nu numai de persoanele care au trecut de 40 de ani, ci şi de femeile care au 30 de ani şi riduri de expresie.

Veninul de albine, supranumit şi botox natural este remediul natural anti-îmbătrânire chiar şi pentru vedetele de la Hollywood. Michelle Pfeiffer sau Kylie Minogue se întreţin cu un astfel de ser care are proprietatea de a regenera pielea, de a accelera circulaţia sângelui şi de a creşte producţia de colagen, pe care, după o anumită vârstă, o pierdem… Astfel, aspectul tenului va fi mult mai sănătos, iar liniile fine şi ridurile pot să dispară.

Veninul de albine este o barieră sigură împotriva factorilor de mediu, sau deshidratare. De asemenea, dacă expunerea la soare a fost foarte mare, o cremă cu venin de albine este remediul perfect pentru un ten cât mai sănătos.

Despre şamponul bio de la Apimond cu muşeţel şi gălbenele pe www.ecotrend.ro.
Credit foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!