Argila verde activă de băut vindecă acneea şi te face mai suplă

De Madalina Racorean pe

Da, argila verde te poate ajuta să slăbeşti uşor şi să ai un ten de invidiat! Nu trebuie decât să o bei timp de 24 de zile şi să o aplici ca mască de faţă măcar o dată pe săptămână. Conţine oligoelemente, săruri minerale, potasiu, oxid de calciu, fier, magneziu şi sodiu.
Am avut curiozitatea să aflu ce poate vindeca argila verde şi am vizitat un magazin bio online. La Poteca Verde, care vinde numai produse bio 100%, am aflat că pământul miraculos detoxifică organismul şi te poate ajuta să slăbeşti foarte uşor. Este un medicament eficient în prevenirea şi tratarea ulcerului, are puterea de a normaliza metabolismul  şi nu în ultimul rând este un bun detoxifiant.

Este foarte important să ştii cum să consumi acest medicament natural pentru ca rezultatele să fie cât mai bune. Proprietarul magazinului Poteca Verde ne-a atenţionat că trebuie să o consumăm proporţionat, echilibrat, pentru a nu genera alte probleme.

Astfel, în 200 g de apă pui o singură linguriţă de argilă pe care o laşi să se dizolve peste noapte. Dimineaţa se bea pe stomacul gol şi mare atenţie! Nu se amestecă decât cu o lingiriţă de lemn, nicidecum din inox, pentru că s-ar putea pierde din proprietăţi.

Argila verde vindecă acneea

Oricine se confruntă cu acneea trebuie să folosească măştile cu argilă verde. Este tratamentul ideal pentru tratarea acestei afecţiuni cronice a pielii.  Poate acţiona acolo unde depistează un dezechilibru, iar o mască cu acest lut cambrian este ideală pentru îndepărtarea celulelor moarte de la suprafaţa pielii dar şi pentru a asigura tenului nutrienţii necesari.

Pentru prepararea unei măşti cu argilă verde trebuie să foloseşti apa şi nu o vei lăsa să se usuce foarte mult după ce a fost aplicată pe ten. Dacă este îngheţată, aşa cum spun specialiştii, atunci nu va mai avea aceleaşi însuşiri.  Argila superfină poate fi folosită şi ca mască pentru păr, pentru o mai multă strălucire şi sănătate a firului de păr.

Mai mult despre perpararea gelului de argila verde si care este pretul unui pachet potionat pe www.ecotrend.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro