Un strop de dor

De Unica.ro pe

Scapa de titulatura de „nevasta” si ia o gura de aer. Aminteste-ti ce bine e sa va fie dor unul de altul. Iubeste (mai) de la distanta! Dor de tine, dor de noi… dar in doi.
In epoca noastra, in materie de relatii de cuplu nu se mai poarta scaiul si lipiciul. Cat despre varianta 2 in 1, mai bine pastreaz-o pentru cum iti bei cafeaua. Fiindca dragostea e frumoasa pana cand nu mai e, incearca sa mentii scanteia. Si nu te grabi sa incui usa dormitorului, sa te ingropi in petale si sa inghiti cheia. Strategia propusa? Fii detasata.

Stop incrancenarea!


Daca imaginea ta despre cuplul perfect include numele de Barbie si Ken, probabil ca faceti totul impreuna, sunteti mereu zambitori, mereu voi doi. Life in plastic is fantastic! Dar pe cine pacaliti? Cand va certati e tragedie, si daca nu puteti fi impreuna la petrecerile date de firmele unde lucrati se intoarce universul cu susul in jos. Cu titlu informativ, chiar si Ken a aparut la doi ani dupa Barbie si nu sunt legati ombilical – iata inca un motiv sa o lasi mai moale. Adu-ti aminte ca in cuplu e vorba de doi oameni, fiecare cu firea lui, cu dorintele si aspiratiile lui. Nu trebuie sa va placa aceleasi lucruri, sa fiti nedespartiti.

Comunicarea
: decat sa vorbiti la telefon din ora in ora, nu e mai dragut sa vorbiti rar, dar „bine”? De fapt, sa comunici nu inseamna sa vorbesti intruna; a comunica inseamna a spune ceva care va intereseaza pe amandoi. Decat sa ii povestesti despre noul contract de la firma ta si de implicatiile juridice pe care le are, mai bine discutati despre cum v-ati simtit in ziua respectiva. Sexul: ce zici de o pauza? Departe de tine gandul abstinentei, dar nu-i asa ca sexul e muuult mai bun dupa ce nu v-ati vazut cateva zile? Scutura cearsafurile de monotonie si asteapta-te la o revedere… incendiara!

Timpul liber
: decat sa il tarasti pe el la cumparaturi sau sa te duci cu el pe stadion, mai bine faceti fiecare ce stiti mai bine. Fetele de la sala vot fi fericite sa puteti barfi nestingherite, iar baietii lui se vor simti mai liberi sa abordeze subiecte… academice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2