10 tactici perfide de seducţie ale bărbaţilor

De Stela Moisescu, pe

Atunci când vor să seducă o femeie, unii bărbaţi aplică tactici perfide, care, din păcate, chiar funcţionează! Astfel, cea care pică în plasă îşi va spune încântată:
„Oau, e prea frumos să fie adevărat!” şi va sfârşi prin a-şi zice resemnată „Mda, era prea frumos să fie adevărat…”

Indiferent că miroşi sau nu capcana care îţi este întinsă, şi tu poţi pica în ea, pentru simplu motiv că ţi se arată ceea ce vrei să vezi, aşa că este greu să închizi ochii sau să distingi dincolo de aparenţe.  

Când îţi dai seama de obicei de jocul pretendentului tău? Atunci când tu deja te-ai îndrăgostit, iar el nu mai este motivat să te impresioneze.

Pentru a evita scenariul de mai sus, iată 10 tactici perfide de seducţie pe care bărbaţii le folosesc frecvent!

1. Îţi spune că nu e genul care să înşele…

Aşa frumoase sunt destăinuirile de la prima întâlnire! Unii bărbaţi sunt extrem de deschişi în conversaţie şi dau detalii personale, făcându-te să simţi că îi cunoşti de o viaţă. Seducătorii cu intenţii necurate exact pe asta mizează… să îţi câştige încrederea, pentru ca tu să laşi garda jos. Care este replica de efect pe care ei o folosesc? Spun, cu mâna pe inimă, că ei nu au înşelat niciodată sau că până acum că s-au implicat cu totul în fiecare relaţie pe care au avut-o.

2. Îşi afişează banii ostentativ

De ce stă o bancnotă de 200 de euro la el pe birou? Chiar este necesar să numere în faţa ta banii sau să glumească că are foarte multe carduri şi nu prea are „mărunţiş” în buzunar? Toate aceste gesturi nu sunt decât tactici de a-ţi arăta că stă bine în plan financiar. Ca să nu mai zic de toate achiziţiile pe care se laudă că le-a făcut sau că are în plan să le facă…  

3. Îţi vorbeşte despre viitorul vostru

Vrea să schiaţi împreună la iarnă şi să vă petreceţi sărbătorile împreună? Unii bărbaţi insistă cu planurile de viitor doar pentru a obţine ceea ce îşi doresc. Cum îţi dai seama că tipul nu are intenţii bune? Atunci când nu face decât să vă creioneze viitorul perfect, fără să vină în prezent cu vreo propunere fascinantă, în afară de cea de a merge pe la el acasă, evident…  

4. Vrea să fie prietenul tău cel mai bun

Cred că ai avut şi tu mulţi amici bărbaţi care uşor, uşor s-au da la fund, atunci când au văzut că nu eşti interesată de ei la acel model. Dacă nu, află că printre amicii tăi se află şi bărbaţi care ar spune imediat „Da” la o propunere mai intimă din partea ta. După cum îmi spunea un fost amic (poate că aluziv…) nu există bărbaţi care să îşi dorească fete ca prietene şi atât, căci le ajung amicii lor de sex masculin. Cu alte cuvinte, prietenia cu o femeie este de bun augur când avantaje sunt de natură romantică ori sexuală.

5. Îţi face un compliment, pe care îl încheie cu „… serios!”

Pretendentul tău te flatează cu remarci care mai de care?  Dacă îţi face compliment după compliment şi încheie pledoaria cu un „Serios că nu mint!”, înseamnă că nici el nu crede complimentele pe care ţi le face.

Citeşte alte tactici perfide de seducţie pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!