Ce tipuri de chiloţi bărbăteşti le înnebunesc pe femei

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:23
Sex

Când vine vorba de lenjeria intimă, femeile sunt cele cu o mulţime de opţiuni, care mai de care mai sexy, special pentru partenerii lor, deşi nu rămân pe corp decât preţ de câteva minute. Cât despre reversul medaliei, vezi ce fel de chiloţi ar trebui să poarte bărbaţii, de fapt.
Potrivit unui sondaj de opinie efectuat de curând, pe parcursul mai multor ani pentru a se afla şi dacă se schimbă percepţia în timp, femeile nu împărtăşesc deloc părerile bărbaţilor când vine vorba de lenjeria intimă.
Dacă un bărbat este atras de o femeie care apare în faţa lui îmbrăcată în lenjerie intimă specială, sexy, o femeie nu visează la acelaşi lucru din partea partenerului ei, ci efectul este total opus.
Ce tipuri de chiloţi bărbăteşti le înnebunesc pe femei

Chiloţi cu tanga, paiete sau dantelă?

Nu sunt mulţi bărbaţi care ar purta asemenea lenjerie intimă de bunăvoie, însă cei care fac aceste alegeri nu sunt văzuţi cu ochi buni de către partenerele lor. Şi se pare că de vină ar fi exact societatea în care trăim, o societate în care bărbaţii nu au la fel de multe opţiuni vestimentare ca şi femeile, iar cei care ies din linie şi se exprimă purtând altfel de chiloţi, sunt văzuţi mai puţin masculini sau chiar ciudaţi.
De asemenea, nici cei albi, simpli, model clasic nu sunt din cei preferaţi, pentru că bărbaţii arată mai degrabă a.. băieţei.

Ce vor femeile să poarte bărbaţii

Dacă pentru noi nu este uşor să găsim chiloţii perfecţi, pe care să-i asortăm cu sutienul perfect şi totul să meargă cu rochia perfectă de deasupra, când vine vorba de parteneri, de preferat sunt chiloţii cât mai simpli, cât mai albi şi cât mai curaţi.
Ce tipuri de chiloţi bărbăteşti le înnebunesc pe femei
Cercetarea a arătat că femeile sunt mai conservatoare când vine vorba de lenjeria intimă aleasă de partenerii lor şi consideră că cei ieşiţi din comun nu sunt sexy, precum ar crede ei, ci mai degrabă i-ar considera pe bărbaţi libidinoşi, prea perverşi pentru gusturile lor.
Se pare că cea mai bună alegere în acest caz ar fi o pereche de boxeri strâmţi, într-o singură culoare. Iar dacă bărbaţii vor totuşi să se exprime liber, aceştia ar trebui să rămână uni, indiferent de culoarea aleasă.
Foto 1: Shutterstock
Foto 2: Shutterstock
Foto 3: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!