5 motive care te împiedică să faci sex cu cel mai bun prieten

De DinDragoste.unica.ro pe
Sex

Ţi s-a întâmplat vreodată să te culci cu un prieten bun? Cum a fost acea relaţie după o asemenea experienţă? Aţi reuşit să treceţi peste moment sau v-aţi înstrăinat definitiv?
Sunt o mulţime de motive pentru care sexul ocazional cu un prieten poate fi benefic. Da, te cunoaşte, îl cunoşti, ştii ce-i poate pielea, crezi ca poţi trece peste întâmplare şi merge mai departe. Lucrurile nu sunt însă atât de simple precum par. Şi ai o mulţime de motive pentru care trebuie să spui pas unei asemenea invitaţii sau dorinţe. De ce? Iată motivele cele mai concrete:

Sexul înseamnă intimitate

1. Un plus de cunoaştere poate fi periculos: Sexul înseamnă în primul rând intimitate. O altfel de intimitate însă decat cea dintre doi prieteni, chiar şi în cazul în care aceştia sunt cei mai buni prieteni şi îşi povestesc absolut tot ce se întâmplă în vieţile lor. Odată ce ai făcut sex cu un prieten bun, vei descoperi că ştiţi mult prea multe unul despre celălalt, lucruri care până atunci nu vă interesau. Ca de exemplu mărimea pachetului. Sau cum se comportă în asşternuturi…

Vă cunoaşteţi bine, dar nu şi intim

2. E nesatisfăcător: Fie e o partidă de sex făcută pe fugă, fie nu vă cunoaşteţi suficient pentru a şti cu adevărat de ce are nevoie fiecare dintre voi în pat. Dacă tot alegi să îţi rişti prietenia pentru o experienţă de acest gen, ar fi bine să te poţi bucura măcar de un orgasm…

O partidă de sex jenantă

3. În cazul în care nu există atracţie: Aţi încercat. Nu v-a plăcut. Nu vă veţi mai putea privi niciodată la fel ca şi până în acel moment. Îţi vei aminti doar cât de jenantă a fost experienţa şi cât de repede îţi doreai să scapi, să te îmbraci şi să fugi acasă, cât de repede îţi doreai să scapi, să te îmbraci şi să fugi acasă, cât mai departe de el.
Citeşte mai multe pe Dindragoste.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro