4 mituri despre organul genital masculin

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:14
Sex

Penisul poate părea mai puţin complicat, cel puţin în comparaţie cu organul genital feminin, însă şi el are „secretele” sale. Ce se întâmplă cu sperma dacă bărbatul ejaculează zilnic şi cum este mai sănătos să urineze – stând jos sau în picioare – afli citind mai departe:

Ejacularea zilnică scade calitatea spermei

Potrivit unui studiu publicat de curând în revista americană Fertility and Sterility (Fertilitate şi sterilitate), ejacularea zilnică ar putea dăuna modului în care se compune ADN-ul în spermatozoizi. Pe de altă parte, dacă se masturbează în fiecare zi, de exemplu, numărul spermatozoizilor va scădea, însă nu ar trebui să îşi facă griji din această cauză. Însă, dacă vreţi să concepeţi un copil, nu ar trebui să se masturbeze des.

Erecţia medie este de 20 de centimetri

Cei mai mulţi bărbaţi nu se simt bine în pielea lor pentru că nu se consideră destul de dotaţi – cel mai probabil au auzit şi ei mitul că standardul mediu al unui penis în erecţie ar fi de 20 de centimetri. Din fericire, acesta nu este adevărul. Studiile au arătat că media este între 12 şi 15 centimetri. În plus, bărbaţii sunt mult mai atenţi la astfel de detalii decât femeile, care de cele mai multe ori nici nu iau în considerare mărimea bărbăţiei pentru a se simţi bine în pat.
Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!