Dragoste şi sex: 10 moduri în care îţi arată că te iubeşte

De Mia pe
Sex

Este deja un clişeu, dar se ştie prea bine că bărbaţii nu îşi pot arăta sentimentele la fel de uşor ca femeile, chiar şi atunci sunt îndrăgostiţi nebuneşte. Din partea lor ar trebui să apreciem mai mult faptele şi mai puţin vorbele, aşa că uite cum îţi arată un bărbat că te iubeşte:
Lucruri personale
Îţi povesteşte lucruri personale care îl fac vulnerabil. Se deschide în faţa ta, îşi pune sufletul pe tavă, chiar dacă nu face asta ca să-ţi spună că te iubeşte, ci să-ţi povestească de cum l-a certat bunica atunci când era mic şi l-a prins făcând prostii. Pentru el este un subiect sensibil şi ai face bine să-l asculţi.
Treburile grele
Spălatul pe jos sau dusul gunoiului nu sunt gesturi romantice, dar le face ca să-ţi uşureze ţie munca, ştiind că vei fi mai fericită cu mai puţine treburi prin casă. Poate nu o face cu drag, dar o face pentru tine.
Alege cadoul perfect
Te ascultă, este atent la tine şi cu fiecare ocazie te surprinde cu cadoul pe care ţi-l doreai. Pe lângă faptul că este atent la ceea ce îi spui, petrece probabil ore în şir pentru a căuta ceea ce-ţi doreşti.
Dragoste şi sex: Transformă-ţi dormitorul într-o oază de iubire
Îţi face cunoştinţă cu apropiaţii
Când iese în oraş cu prietenii lui, te invită şi pe tine. Acesta este doar primul pas care îţi arată că ţine la tine. Iar atunci când îţi face cunoştinţă cu părinţii lui, clar este ceva mai mult la mijloc. Ţine la tine cu adevărat şi vede un viitor al relaţiei voastre.
Îţi cere ajutorul
Îţi cere părerea şi chiar ajutorul – de exemplu, atunci când caută un cadou potrivit pentru mama sa sau pentru şeful său – pentru că te respect şi îi pasă de ceea ce crezi tu. E un semn sigur că este îndrăgostit de tine.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat