Preludiul perfect

De Revista JOY, pe

Stiai ca 90% din preludiu are loc in afara patului? Iata cum poti crea o atmosfera erotica folosind culori, arome imbietoare, lumini si accesorii!
Stiinta culorilor

Vrei sa-ti zugravesti camera intr-o singura culoare? Ai mare grija la alegerea ei! Albastru si verdele linistesc (lucru nu foarte bun in ceea ce priveste sexul), galbenul poate crea o stare de tristete sau chiar anxietate, iar o nuanta rece de rosu poate inspira agresivitate. In schimb, un rosu cald va miscora vizual camera, ceea ce nu e deloc rau: oamenii se simt mai bine si mai protejati in spatii mici decat in camere mari, cu ferestre ce ar putea permite priviri indiscrete. Concluzia: camera mai mica, sex mai bun! Daca nu vrei sa te apuci de zugravit, poti obtine acelasi efect folosind draperii bordeaux, orange sau de culoarea piersicii.
Afara cu musafirii nepoftiti!

Asaza-te pat sau pe canapea si priveste cu atentie in jur: cine va urmareste cu privirea in timp ce faceti nebunii? Sa fie cumva simpatica ta mama-soacra? Sau poate prietenii vostri cei mai buni? Arunca toate fotografiile de familie din camera si inlocuieste-le cu mici tablouri cu flori sau chiar nuduri stilizate. Atmosfera va fi complet schimba!
Vezi mai multe despre preludiu perfect pe e-joy.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!