Sex: Cât de înţeleaptă eşti în pat? Iată ce trebuie să mai ştii

De Adina Radu, pe

Un pic de înţelepciune nu strică niciodată, mai ales când vine vorba de viaţa intimă în doi şi propria ta satisfacţie sexuală. Iată câteva revelaţii ale unor femei, pe care ar trebui să le ai şi tu în vedere:
Încrederea vine din tine
Se vede atunci când îţi iubeşti corpul, iar asta îţi dă şi încredere în tine. Poti fi zeci de bărbaţi care să te admire pentru că ai un bust impresionant sau forme voluptuoase, ca ale lui Kim Kardashian, însă asta nu înseamnă nimic dacă nu eşti tu cea care îţi admiri corpul, cu toate calităţile şi defectele pe care le ai.
În plus, nu ar trebui să-ţi fie teamă să recunoşti că nu eşti fericită cu corpul tău, dacă asta simţi. Dar nu lăsa lucrurile să stagneze aşa, ci fă ceva care să te facă să te simţi mai bine în propria piele. Mergi la fitness, ieşi la alergat în parc, schimbă-ţi stilul de viaţă sau garderoba. Astfel va creşte şi stima de sine.
Libidoul lui nu reflectă sex-appeal-ul tău
Bărbaţii nu vor întotdeauna să facă sex, contrar a ceea ce se tot vehiculează. Există momente în care iubitul tău este prea obosit, supărat sau lipsit de chef, iar dacă refuză o partidă, asta nu înseamnă că te găseşte mai puţin atrăgătoare. Apetitul lui sexual nu reflectă şi nu este legat de modul în care arăţi tu, aşa că nu o lua personal dacă într-una din seri preferă să se uite la televizor în loc să vă faceţi de lucru între cearceafuri.

Află mai multe citind pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!