Relaţii: Ce să Nu faci după o despărţire

De Adina Radu, pe

Nu toate relaţiile funcţionează, aşa cum nu toate relaţiile se dezvoltă într-o căsnicie pentru tot restul vieţii. Mai ales în zilele noastre, au loc tot mai multe divorţuri şi despărţiri… însă nu e capăt de lume. Important e să nu cazi în mrejele relaţiilor trecute şi nici să nu faci câteva greşeli care te vor afecta mai mult pe tine.
Nu îl suna când te gândeşti la El
E greu ca după o despărţire să îl uiţi complet şi imediat. Te gândeşti la el, parcă tot mai des acum că nu mai sunteţi într-o relaţie, nu-i aşa? Nu-l suna de fiecare dată când te gândeşti la el. Nu e cazul să mai tragic cu dinţii de ceva ce nu mai există – chiar dacă tu nu simţi că ai trage de el, de fapt asta faci.
Nu îţi posta sentimentele pe Facebook
Fie că scrii pe Facebook ca să îi arăţi cât de mult suferi sau cât de mult te-a supărat, nu rezolvi nimic cu asta. Ba chiar, toată lumea o să ştie despre ce este vorba – oricât de subtilă ai încerca să fii. Facebook nu este jurnalul tău!
Nu te tunde!
Când eşti supărată sau stresată nu faci cele mai bune alegeri. Nu te tunde imediat după o despărţire doar pentru că simţi nevoia de o schimbare urgentă – s-ar putea să ai ghinion şi să alegi o tunsoare care să nu te avantajeze. Mai bine aşteaptă să-ţi revii şi vezi atunci ce faci mai departe.
Nu încerca să fii prietenă cu el imediat
Întotdeauna există o persoană din cuplul destrămat care vrea să „rămâneţi prieteni”. Nu este nicio problemă cu acest lucru, ba chiar dacă vă înţelegeţi bine este indicat, însă nu imediat. Lasă timpul să treacă.
Nu intra într-o altă relaţie serioasă
Nu zice nimeni să rămâi singură pentru nu-ştiu-cât timp după ce te-ai despărţit de iubit, dar nici să sari într-alta serioasă. Distrează-te, bucură-te de libertate, dar fii atentă la tine şi la nevoile tale.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!