Relaţii: Ar trebui să fii geloasă pe cea mai bună prietenă a lui?

De Adina Radu, pe

Cei mai mulţi bărbaţi se împrietenesc mai uşor cu alţi bărbaţii, însă unii dintre ei preferă să-şi verse ofurile pe umerii unor femei. Relaţia cu adevărat de prietenie dintre un bărbat şi o femeie a fost pusă dintotdeauna la îndoială şi mereu a fost un subiect de certuri şi gelozii. Ce rămâne de făcut dacă şi tu te afli într-o situaţie asemănătoare?
Dacă nu eşti obişnuită cu ideea ca iubitul tău să aibă o prietenă atât de apropiată, e normal să te gândeşti la tot felul de scenarii – că vrea să-ţi saboteze relaţia sau că se plac reciproc. În acest caz, iată câteva sfaturi care te-ar putea ajuta să treci mai uşor peste această situaţie:
Înţelege-l
O femeie nu se împrieteneşte cu un bărbat doar pentru că ar căuta o relaţie cu el. Ci femeile au mai multe de oferit de atât: pot fi prietene foarte bune, sunt ascultători buni şi cu ele pot discuta mai deschis decât cu alţi bărbaţi. În plus, aşa ajunge şi el să înţeleagă femeile mai bine.
Dragoste şi sex: 6 complimente pe care EL nu le vrea
Ai încredere în el
Nu te comporta ca iubita geloasă doar pentru că e vorba de o femeie, pentru că până la urmă nu vei ajunge decât să îţi strici propria relaţie şi poate chiar degeaba. Nu uita că el te-a ales pe tine şi nu pe ea.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!