Cum te percep bărbații

De Revista JOY, pe

Află cum să te prezinți la prima întâlnire pentru a avea succes garantat! Cât de inteligentă te face să pari coafura? Dar pantofii – cât de sexy? Redactorul JOY Anne West decodează semnalele transmise de îmbrăcăminte, accesorii, make-up și păr.
Cinci secunde. Atât de puțin îi trebuie unui bărbat pentru o primă impresie. Cinci secunde pentru a „scana” coafura, atitudinea, expresia feței, cât de multă piele lași la vedere, apoi pantofii, îmbrăcămintea și ochii. Toate aceste percepții ajung din zona creierului în centrul emoțional, unde sunt asociate cu propriile experiențe („Roșcatele aduc mereu ghinion”), fanteziile sexuale („Abia aștept să-i simt cizmele de piele pe umeri”) și clișeele generale („Femeile care poartă pantofi ascuțiți sunt agresive”).
Astfel, își poate forma o părere despre tine fără să schimbați măcar un cuvânt. Mai mult, în mintea lui începe imediat procesul de „etichetare”: E mai puternică sau mai slabă decât mine? Simpatică sau antipatică? O să mă pot culca cu ea sau nu? Uneori, chiar și o simplă pereche de pantofi de culoare roșie îi poate schimba complet părerea. De aceea, e indicat să cunoști toate codurile din care el poate trage concluziile corecte legate de caracterul, statutul, atitudinea și inteligență ta.
În plus, da-i de înțeles ce tip de sex preferi și, până la urmă, dacă ești sau nu disponibilă! Descifrând toate semnalele, nu vei mai fi nevoită să explici nimic nimănui și vei evita neînțelegerile!
Vezi continuarea pe e-joy.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!